خانواده

طرز تهیه سوفله سیب زمینی خوشمزه و پف دار مرحله‌به‌مرحله

سوفله سیب‌زمینی یک پیش‌غذای پف‌دار، خوشمزه و پنیر‌دار است که به‌راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه و از طعم لطیفش لذت ببرید.

اگر به‌دنبال یک طرز تهیه سوفله سیب زمینی مرحله‌به‌مرحله هستید، این مطلب از تلنگر دقیقاً همان چیزی‌ست که باید بخوانید! سوفله سیب زمینی، یک پیش‌غذای خوش‌عطر و لطیف است که بافت پف‌دار و طعم خامه‌ای آن هر ذائقه‌ای را مجذوب خود می‌کند. این غذای جذاب، ترکیبی از سیب‌زمینی پوره‌شده، پنیر کش‌دار و چاشنی‌های خوش‌طعم است که هم به‌عنوان پیش‌غذا و هم شام سبک سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سوفله سیب زمینی (برای ۴ نفر)

سوفله سیب زمینی

مواد لازم مقدار
سیب‌زمینی ۴۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ ۲ عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
پودر سوخاری به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به مقدار کافی
پودر سیر و آویشن به مقدار کافی

طرز تهیه سوفله سیب زمینی

سوفله سیب زمینی

  1. برای تهیه سوفله سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب و کمی نمک درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به طور کامل بپزند.
  2. در این مرحله سیب زمینی ها را پس از پخت، پوست می گیریم و با گوشتکوب له می کنیم. در ادامه خامه صبحانه و کره را اضافه کرده و با پوره سیب زمینی داغ مخلوط می کنیم تا بافت پوره کاملا نرم و یکدست شود.
  3. حالا پوره سیب زمینی را کنار می گذاریم تا خنک شود، سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. پس از اینکه پوره سیب زمینی خنک شد، زرده های تخم مرغ را به همراه پنیر موزارلا و جعفری خرد شده به آن اضافه می کنیم.
  4. در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و آویشن به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود.
  5. حالا سفیده های تخم مرغ را به همراه نوک قاشق چایخوری نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا به طور کامل فرم بگیرند و زمانی که کاسه را بر می گردانیم از کاسه بیرون نریزند.
  6. در این مرحله سفیده تخم مرغ فرم گرفته را دو مرحله به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم و مواد را از یک سمت با لیسک مخلوط می کنیم. بهتر است مواد را به آرامی ترکیب کنیم که پف سفیده نخوابد.
  7. حالا فنجان های مخصوص سوفله را با کمی کره چرب می کنیم، سپس مقداری پودر سوخاری درون آنها می پاشیم. در ادامه ظرف ها را بر می گردانیم تا پودر سوخاری اضافی از داخل ظرف ها بیرون بریزد.
  8. در این مرحله مخلوط مواد را به طور مساوی بین ۴ ظرف سوفله تقسیم می کنیم و روی آنها را کمی صاف می کنیم، سپس مقداری پنیر پیتزا روی آنها می ریزیم و درون فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزند.
  9. برای پخت سوفله حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز است. پس از گذشت این زمان سوفله ها را از فر خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان  قرار می دهیم. برای تزیین سوفله ها می توانیم از مقداری جعفری خرد شده استفاده کنیم.

نوش جان!

سوفله سیب زمینی

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا