خانواده

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه یک پیش غذا برای مهمانان + عکس

سوپ شیر دارای کلسیم بسیاری است. این سوپ را می توانید به راحتی در خانه درست کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را در اختیارتان بگذارید.

به گزارش تلنگر؛ سوپ شیر یک غذای گرم و دلچسب است که هم برای بزرگسالان و هم برای کودکان مناسب است. این سوپ سرشار از کلسیم و پروتئین است و برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. در ادامه طرز تهیه این سوپ خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم:

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ شیر

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ شیر

مواد لازم مقدار لازم
شیر ۱ لیتر
هویج ۲ عدد
جعفری ۱۰۰ گرم
جو پرک ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سینه مرغ ۱/۲ سینه مرغ
ذرت پخته شده ۱۰۰ گرم
آرد ۳ قاشق غذاخوری
قارچ ۱۰۰ گرم
کره ۱۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ شیر

سوپ شیر یکی از پیش غذای مناسب برای مهمانی ها است که اکثر افراد به آن علاقه دارند. در ادامه نحوه درست کردن این غذای خوشمزه را به شما عزیزا آموزش می دهیم:

مرحله اول

برای تهیه سوپ شیر ابتدا سینه مرغ را درون ظرف مناسب ریخته و حدود یک لیتر آب بربیزید برای اینکه بوی زهم مرغ گرفته شود در آب آن پیاز خورد شده آبلیمو و سیر و همچنین مقداری زردچوبه بریزید و بگذارید مرغ بپزد.

مرحله دوم

هنگامیکه پخت مرغ تمام شد سینه های مرغ را ریش ریش کنید.

مرحله سوم

قارچ ها را شسته سپس آن ها را خورد کنید و در ادامه قارچ ها را تفت دهید تا کاملا سرخ شود و آن را کنار بگذارید.

مرحله چهارم :

یک و نیم لیتر آب را با جو بگذارید تا کاملا بپزد. البته جو را نیم ساعت قبل بگذارید تا خیس بخورد.

مرحله پنجم

یک قابلمه یا تابه آش را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود ، پس از گرم شدن تابه کره را درون تابه بریزید و اجازه دهید تا آب شود. آرد را الک کنید و در کره آب شده بریزید و اجازه دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود بعد از اینکه آرد مقداری تفت داده شد ، فلفل و نمک را اضافه کنید  و دوباره تفت دهید.

مرحله ششم

در ادامه شیری که هم دما با محیط شده است اضافه و هم بزنید تا مواد به جوش بیاید. بعد از اینکه سس غلیظ شد آن را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله هفتم

یک عدد هویج را پوست گرفته و بشویید سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سبزی سوپ را نیز تمیز کرده شسته و ابکشی کنید سپس آن را به صورت ریز ریز خرد کنید.

مرحله هشتم

هویج نگینی شدهه و مرغ ریش ریش شده و قلرچ و سبزی را در قابلمه بریزید و ترکیب کنید. آب مرغی که از مرحله اول کنار گذاشته اید را به مواد سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله نهم

در آخر هم ذرت پخته شده را به سوپ شیر اضافه کنید و بگذارید تا سوپ لعاب بیندازد.

نکات تکمیلی در طرز تهیه سوپ شیر

نکات تکمیلی در طرز تهیه سوپ شیر

  • اگر از جعفری خام خوشتان نمی آید میتوانید مقداری جعفری خرد شده را همراه با شیر به سوپ اضافه کنید تا هم پخته شود و هم عطر بی نظیرش در سوپ احساس شود.
  • اگر بعد از اضافه کردن شیر ، سوپ رقیق شد، دو قاشق غذا خوری آرد برنج به آن اضافه کنید.
  • برای این سوپ میتوانید هم از جو پرک و هم از جو معمولی استفاده کنید ولی اگر از جو معمولی استفاده کردید حتما ۲ ساعت از قبل جو را خیس نمایید.
  • مقدار هویج و ذرت را می توانید با توجه به ذائقه تان تغییر دهید.
  • اگر نصف ۱ عدد فلفل دلمه ای را ریز ریز خرد کنید و یا رنده کنید و به سوپ شیر اضافه کنید عطر و طعم آن بی نظیر خواهد کرد.
  • افزودن قارچ ، ذرت و سبزی باید ۱۵ دقیقه قبل از سرو باشد چون سوپ آماده است و فقط می خواهد طعم بگیرد.
  • اگر می خواهید سوپ غلیظ تر شود بیشتر روی شعله نگه دارید.
  • اگر دوست دارید به سوپتان آبلیمو اضافه کنید برای اینکه شیر بریده نشود حتما آبلیمو را هنگام سرو به ظرف سوپ تان اضافه کنید.

سوالات متداول

سوپ شیر و قارچ را چطور تزیین کنیم؟

شما می‌توانید از مقداری جعفری برای تزیین سوپ استفاده کنید.

سوپ شیر و قارچ چقدر کالری دارد؟

این غذا ۱۵۰ کیلو کالری برای هر وعده دارد.

برای غلیظ‌ شدن سوپ شیر و قارچ چه کنیم؟

از جوپرک یا آرد در آن استفاده کنید.

آیا امکان افزودن شیر سرد به سوپ شیر و قارچ وجود دارد؟

خیر، چون باعث بریده‌شدن سوپ می‌شود.

برای پرخاصیت‌شدن سوپ شیر و قارچ چه کنیم؟

به آن مواد غذایی پرخاصیت مثل گوشت مرغ و تره‌فرنگی بیفزایید.

انتهای مطلب/ ی.ر

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x