خانواده

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری ترد و رستورانی در خانه

با چند ترفند ساده، سیب‌زمینی سوخاری خانگی‌تان را مثل رستوران‌ها ترد، خوش‌طعم و طلایی کنید!

در این مطلب از تلنگر طرز تهیه سیب زمینی سوخاری ترد، طلایی و رستورانی را در خانه یاد می‌گیرید! طوری که بیرونش حسابی کراچی و داخلش نرم و لطیف باشد. سیب‌زمینی سوخاری یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین فست‌فودهاست که هیچ‌کس نمی‌تواند در برابر عطر و طعم وسوسه‌انگیزش مقاومت کند! چه کنار مرغ و برگر سرو شود، چه به‌عنوان یک میان‌وعده خوش‌طعم، همیشه محبوب دل‌هاست. فقط با چند فوت و فن ساده، می‌توانید نتیجه‌ای دقیقاً مثل فست‌فودهای معروف به‌دست آورید!

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی سوخاری

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سیب‌زمینی ۲ عدد بزرگ
جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ½ قاشق چای‌خوری
آویشن ½ قاشق چای‌خوری
آرد ۱ پیمانه
نان باگت خشک یا پودر سوخاری ۲ عدد (یا به مقدار لازم)
تخم‌مرغ ۳ عدد

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری ترد و رستورانی

سیب زمینی سوخاری

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه سیب زمینی سوخاری، سیب زمینی هایی که دارید را بر روی حرارت آب پز کنید، سپس بگذارید تا سرد شوند و سیب زمینی های آب پز شده را در درون ظرفی به خوبی له کنید، می توانبد آن را با هر وسیله ای که راحت تر هستید مثل گوشت کوب برقی له کنید.
  2. در این مرحله به سیب زمینی های له شده، جعفری خرد شده را اضافه کنید و با سیب زمینی مخلوط کنید، البته جعفری ها را حتما باید ریز ریز بکنید و بعد به مواد تان اضافه بکنید تا کاملا با هم یکدست شوند.
  3. حالا ادویه ها را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یک دست به وجود بیاید و با دست ورز بدهید تا به یک بافت منسجم هم برسد. وقتی مواد تان حاضر شد، قسمتی از آن را به دست بگیرید و به صورت استوانه ای شکل در بیاورید.
  4. در صورت تمایل می توانید در داخل هر یک از این استوانه ها مقداری پنیر پیتزا نیز اضافه کنید که اختیاری می باشد. پس از اینکه تمام سیب زمینی ها را حالت دادید، اجازه بدهید که مواد تان به مدت ده دقیقه در داخل یخچال استراحت کنند.
  5. در این مرحله در یک ظرف جداگانه سه تخم مرغ بشکنید و آن ها را به هم بزنید و در درون ظرف دیگری، آرد بریزید و آن را کنار بگذارید. حالا برای این که بخواهید سیب زمینی خودتان را سوخاری کنید. سه عدد باگت را به مدت لازم در درون فر بگذارید تا خشک  بشود.
  6. سپس نان های باگت را از فر در بیاورید و رنده کنید. سیب زمینی ها را یک بار در درون تخم مرغ و یک بار در درون آرد ساده و یک بار هم در درون آرد سوخاری بغلتانید. حال باید به سراغ سرخ کردن سیب زمینی های سوخاری خود برویم.
  7. درون تابه ای مقداری روغن را داغ کنید و هر طرف از این سیب زمینی ها را به مدت سه الی چهار دقیقه می گذارید تا سرخ بشوند. سپس سیب زمینی ها سوخاری روی دستمال حوله ای می چینیم تا روغن شان گرفته شود، سپس با سس دلخواه سرو کنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x