طرز تهیه شکر پنیر ساده و گل محمدی خانگی
شکر پنیر با ترکیب شکر و آب و افزودنیهای طبیعی مانند پودر هل، پسته و گل محمدی به راحتی در خانه قابل تهیه است.

در این مطلب از تلنگر به بررسی طرز تهیه شکر پنیر ساده و طعم دار با گل محمدی می پردازیم. شکرپنیر شیرینی تهیه شده از تغلیظ مخلوط شکر و آب به همراه طعم دهندههای طبیعی مانند پودر هل، پودر گل محمدی و… است که سوغات بسیاری از شهرهای مختلف کشورمان است. البته شکرپنیر نام یکی از غذاهای شیرازی معروف نیز می باشد که با موادی مانند شکر، آب، کرم ترنر و آرد تهیه می شود.
شکر پنیر ساده
شما می توانید در خانه و با استفاده از مواد در دسترس شکر پنیر خوشمزه تهیه نمایید. برای این منظور به مواد لازم تهیه شکر پنیر نیاز دارید که عبارتند از:
مواد لازم شکر پنیر
مواد لازم | مقدار |
شکر | 1 کیلوگرم |
آب | 600 گرم |
پسته، پودر هل | به اندازه دلخواه |
طرز تهیه شکر پنیر ساده
- ابتدا آب و شکر را مخلوط کنید.
- مخلوط آب و شکر را ظرفی بریزید و اجازه دهید که بجوشد.
- کف یک سینی را چرب کنید.
- بعد از غلیظ شدن آب و شکر آن را درون سینی بریزید.
- پس از سرد شدن و گرفتن شکل خمیری افزودنی های خوشمزه چون پسته، پودر هل و… را به خمیر بیافزایید.افزودن این مواد به خمیر دلخواه است.
- خمیر را با دست ورز دهید تا رنگ آن تغییر کرده و سفید شود.
- حالا دوباره خمیر را پهن کرده و به قطعات دلخواه برش دهید.
- شکر پنیر خانگیتان را همراه چای میل کنید.
طرز تهیه شکر پنیر گل محمدی
برای تهیه شکر پنیر گل محمدی به روش بالا عمل کنید اما به جای پور هل و پسته باید به آن گل محمدی بیافزایید، بدین طریق که:
- شکر را با آب مخلوط کنید تا خوب بجوشد و غلیظ گردد.
- کف سینی را کمی چرب کنید.
- مایع غلیظ را در سینی چرب شده بریزید.
- بعد از خمیری شکل شدن مایع، برگ گل محمدی را به شکر پنیر اضافه کنید.
- خمیر را ورز دهید تا رنگش به سفید تبدیل شود.
- خمیر را با دست پهن کنید و قطعه قطعه کنید تا سرد شود.
- اگر شکر پنیری شما فقط به مدت یک روز هوا بخورد کاملا سفت می شود.
- شکر پنیر شما آماده است. آن ها را در ظرف های کاملا در بسته نگهداری کنید.
شکر پنیر بهتر است یا قند؟
شکر پنیر کالری وزن کمتر و کالری کمتری نسبت به قند داشته و قند موجود در برخی شکر پنیرها از نوع قند مصنوعی نبوده و قند طبیعی است، همچنین شکر پنیر با افزودنی هایی چون پودر پسته، هل، دارچین، گشنیز، نارگیل و گل سرخ نیز تهیه می گردد که به خواص آن خواهد افزود بنابراین مصرف شکر پنیر بهتر از مصرف قند است.
مضرات شکر پنیر
مصرف زیاد شکر پنیر موجب افزایش وزن، بیماری دیابت نوع 2، التهاب، ایجاد چین و چروک های پوستی، بیماری های قلبی عروقی و … میشود.
انتهای مطلب / ف.ر