طرز تهیه قارچ سوخاری خانگی به روش فست فودی + عکس مرحله به مرحله
قارچ سوخاری از پیش غذاهای محبوب و پرطرفدار در منوی رستوران ها است و همه به آن علاقه دارند.
به گزارش تلنگر؛ قارچ سوخاری یکی از خوشمزه ترین غذا ها است که کوچک و بزرگ آن را دوست دارند با ما همراه باشد تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را در اختیار شما عزیزان بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری
قارچ | ۳۰۰ گرم |
آرد سفید | ۱ پیمانه یا ۱۲۵ گرم |
آب یا دلستر ساده بدون طعم | ۱ پیمانه یا ۲۵۰ میلیلیتر |
پودر پانکو یا پودر سوخاری | ۲ پیمانه حدودی |
نشاسته ذرت | نصف پیمانه یا ۵۰ گرم |
نمک | ۱ چهارم قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ چهارم قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه قارچ سوخاری
این پیش غذا بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. در ادامه روش درست کردن آن را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم:
مرحله اول: ترکیب آرد و نشاسته ذرت
داخل ظرف آرد سفید و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و اضافه کنید حتما آرد و نشاسته را الک کنید تا ناخالصی داخلشان نباشد و نمک را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن بکینگ پودر
بکینگ پودر رو به مخلوط اضافه کنید. نسبت نمک را می توانید به سلیقه خودتان کم و زیاد کنید. سپس مواد خشک را با همزن دستی مخلوط کنید.
مرحله سوم: آب یا دلستر را اضافه کنید
دلستر ساده یا آب را در دو مرحله به مواد خشک اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا در نهایت کاملا صاف و یکدست شود. غلظت مایه نه خیلی سفت و نه خیلی آبکی باید باشد.
مرحله چهارم: شستن قارچها
قارچ ها را بشویی و آن ها را با دستمال خشک کنید. خشک بودن قارچ نکته مهمی برای طرز تهیه قارچ سوخاری است زیرا اگر رطوبت داشته باشد لایه مواد سوخاری به آن نمی چسبد.
مرحله پنجم: اضافه کردن قارچ به مواد
قارچ سرخ شده را به صورت برعکس روی ظرفی بچینید و داخل هر قارچ ک سیخ چوبی رد کنید به کمک سیخ چوبی قارچ ها را داخل مایه فرو کنید. بعد از داخل مایه خارج کنید و اضافات مایه را بگیرید. یعنی اجازه دهید مایه اضافی کاملا بریزد.
مرحله ششم: پانکو یا پودر سوخاری را اضافه کنید
بعد قارچ را داخل پانکو یا پودر سوخاری قرار بدهید و با دست روی قارچ بریزید. به کمک سیخ قارچ را حرکت دهید تا کناره و پشت و روی آن کاملا با پانکو کاور شد.
مرحله هفتم: سرخ کردن قارچ در روغن
داخل ظرف گود و کوچکی روغن مخصوص سرخ کردن بریزید. ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. سپس قارچ ها را داخل قرار دهید تا ظرف پر ود و روغن روی قارچ ها را بگیرد.
وقتی قارچ ها کمی طلایی شدند، حرارت را کم کنید تا کاملا مغز پخت شوند.
مرحله هشتم: سرو کردن قارچ سوخاری
قارچ سوخاری را می توانید قبل غذا هاغی فست فودی سرو کنید. بهترین سس برای قارچ سوخاری سس سیر است. اما با سس های دیگر هم می توانید آن را میل کنید.
سخن آخر
در این مقاله طرز تهیه قارچ سوخاری را به صورت مرحله به مرحله آموزش دادیم. از اینکه نظرات خود را با ما به اشتراک می گذارید. سپاسگزاریم.