طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی فست فودی + نکات تکمیلی برای خوشمزه تر شدن
لذت درست کردن پیتزا مخلوط خانگی بسیار زیاد است و به راحتی این غذای خوشمزه را می توانید در خانه درست کنید.
به گزارش تلنگر؛ پیتزا مخلوط خانگی یکی از پیتزا های پرطرفدار و خوشمزه امروزی است. در ادامه طرز تهیه یک پیتزا خوشمزه را به شما عزیزا ن آموزش می دهیم این نکته را به یاد داشته باشید که درست کردن خمیر پیتزا سخت بوده پس برای راحتی کار خود خمیر پیتزا آماده از نانوایی فانتزی یا هایپر تهیه کنید.
مود لازم برای تهیه پیتزا مخلوط خانگی
مواد لازم برای ۴ نفر | میزان لازم |
خمیر پیتزا آماده | تعداد دایره خمیر به اندازه دلخواه |
پنیر پیتزا | به میزان دلخواه |
گوشت چرخ کرده | ۱۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۱۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل دلمه ای رنگی | ۶ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
گوجه | ۱ عدد |
سس پیتزا | ۱ قاشق غذاخوری |
آویشن و پاپریکا | به میزان دلخواه |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه |
روغن | به میزان لازم |
زیتون | برای تزیین |
طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی
در ادامه طرز تهیه پیتزا خانگی را به شما آموزش می دهیم:
مرحله اول: آماده سازی مرغ
پس از اینکه خمیر پیتزا را از نانوایی فانتزی یا هایپر تهیه کردید. حال نوبت تهیه مواد روی پیتزا است. ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد کنید و با مقداری روغن، فلفل؛ زعفران سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: سرخ کردن پیاز
یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و خلالی آن را خرد کنید و با روغن سرخ کنید تا نرم شود.
مرحله سوم: درست کردن گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده به پیاز نیمه سرخ اضافه کنید و اندازه ای تفت دهید تا رنگ گوشت کاملا عوض شود در ادامه نمک، فلفل سیاه، زردچوبهف آویشن و پاپریکا را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: آماده سازی قارچ
قارچ ها راشسته و به صورت حلقه حلقه خرد کنید.
مرحله پنجم: خورد کردن فلفل دلمه ای و زیتون
فلفله دلمهرنگی را به صورت نگینی خورد کنید و کنار بگذاری. زیتون هم سعی کنید که بی هسته تهیه کنید تا بتوانید آن را به صورت حلقه خورد کنید.
مرحله ششم: خوردکردن گوجه
گوجه فرنگی را نیز به صورت نگینی خورد کنید.
مرحله هفتم: ریختن سس پیتزا
سس مخصوص پیتزا یا کچاپ را روی خمیر پیتزا بمالید و پخش کنید.
مرحله هشتم: ریختن مواد روی پیتزا
گوشت چرخ کرده و مرغ را به صورت پراکند روی خمیر پیتزا بریزید. همچنین ادامه مواد مثل فلفل دلمه ای، قارچ، زیتون، گوجه و ذرت را هم روی خمیر پیتزا پخش کنید..
مرحله نهم: ریختن پنیر پیتزا
کمی ادویه هم روی مواد پیتزا بریزید سپس به میزان دلخواه پنیر پیتزا را روی مواد بریزید هرچی پنیر بیشتر باشد، خوشمزه تر می شود.
مرحله دهم: گذاشتن درون فر
حالا به مدت ۱۵ دقیقه پیتزا را در دما ۱۵۰ درجه سانتی گراد درون فر بگذارید تا پنیر و خمیر پیتزا بپزد هنگام پخت به آن سر بزنید که به اندازه دلخواهتان تنوری شود. پیتزا ما آماده است .
نکات تکمیلی برای خوشمزه شدن پیتزا مخلوط خانگی
- برای تهیه پیتزا مخلوط می توانید از مواد دیگری مانند کالباس و سوسیس استفاده کنید.
- برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
- سبزیجات و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک ، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید.
- برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن تردتر شود.
انتهای مطلب/ی.ر