سیاست داخلیاخبار

قالیباف: فرمانده معظم کل قوا در اتاق جنگ حضور داشتند

قالیباف گفت: فرمانده ‌کل‌ قوا در چند ساعت، نیروی نظامی را از شوک خارج کرد. ایشان مثل سال ۵۹ در اتاق جنگ بودند و به‌صورت حضوری فرماندهان را توجیه می‌کردند. فرماندهانی که منصوب شده‌اند افرادی لایق و همانند نسل فرماندهان شهید هستند.

به گزارش تلنگر؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی مشروح با اشاره به زمینه‌ها و ابعاد مختلف جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران به تبیین نقش فرماندهی کل قوا و انسجام ملی‌ و شکل گیری هسته سخت ۹۰ میلیونی مردم ایران در دفاع از کشور پرداخت و جزئیات و خبرهای جدیدی از ابعاد عملیات‌های موشکی ایران در این جنگ را تشریح کرد.

قالیباف در این گفت‌وگو که مشروح آن امشب پس از خبر ۲۱ از شبکه اول سیما پخش خواهد شد، با اشاره به تسلط موشکی ایران بر آسمان و زمین اراضی اشغالی از موفقیت ۹۰ درصدی حملات موشکی ایران در نیمه دوم جنگ خبرداد و گفت: مرکز مطالعات امنیت رژیم صهیونیستی تعداد مجروحان این رژیم را ۳۵۲۰ نفر اعلام کرده و براساس همین عدد اعلامی از تعداد مجروحان، این رژیم بیش از ۵۰۰ کشته داشته است.

وی همچنین تاکید کرد: در جریان جنگ اخیر طراحی های عملیاتی ایران به صورت مداوم به روز می‌شد و این جنگ یک تمرین واقعی برای قلق‌گیری موشک‌های ایران بود و در نتیجه این عملیات‌ها به جز مراکز نظامی رژیم که منهدم شد، سامانه‌های پدافندی این رژیم نیز از کار افتاد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x