لیست انواع کیک (بیش از ۱۰۰ دستور پخت در سایت رضیم)
برای اینکه روی کیک شما حالت مرمری داشته باشد یک چون خلال دندان برداشته و روی کیک خود بکشید و طرح بزنید.
لیست انواع کیک
مشاهده کامل لیست انواع کیک سایت رضیم.
کیک هویج و سیب
کیک هویج کاراملی (سس کارامل)
کیک هویج بدون فر (در قابلمه)
کیک هویج با محلبی
کیک هویج با عسل
کیک هویج
کیک هندوانه
کیک نوشابه ای
کیک موزاییکی
کیک موز و گردو
کیک مربای هویج
کیک محلبی
کیک مالاگا
کیک لیمویی
کیک لیمو ترش
کیک لیدی فینگر شکلاتی
کیک کره ای
کیک کاکائویی کرمدار
کیک قهوه
کیک عسل و بادام خامه ای
کیک شیفون شکلاتى
کیک شیفون ساده
کیک شکلاتی وانیلی
کیک شکلاتی نارگیلی
کیک شکلاتی موزی
کیک شکلاتی کاراملی
کیک شکلاتی رژیمی
کیک شکلاتی خامه ای
کیک شکلاتی بدون فر
کیک شکلاتی با ماست
کیک سیب و دارچین اسلایسی
کیک رولی تیرامیسو
کیک رولی توت فرنگی
کیک روسی
کیک خیس شکلاتی
کیک خیس سس دار
کیک خیس بدون شکر
کیک خامه ای
کیک تریلیچه
کیک پرتقالی نارگیلی
کیک پرتقالی گردویی
کیک پرتقالی کشمشی
کیک پرتقالی کاکائویی
کیک پرتقالی کاراملی
کیک پرتقالی فنجانی
کیک پرتقالی صبحانه
کیک پرتقالی شربتی
کیک پرتقالی بدون فر
کیک پرتقالی با ماست
کیک پرتقالی با سیب
کیک پرتقالی با ژله
کیک پرتقالی با پودر قند
کیک پای سیب ماست
کیک پای سیب شکلاتی
کیک پای سیب رژیمی
کیک پای سیب در فر
کیک پای سیب داخل پلو پز
کیک پای سیب بدون فر
کیک پای سیب بدون شیر
کیک پای سیب
کیک پاندسپانیای توت فرنگی
کیک باتون
کیک با فیلینگ محلبی
کیک اسفنجی وانیلی
کیک اسفنجی نسکافه ای
کیک اسفنجی نارگیلی
کیک اسفنجی موزی
کیک اسفنجی مرمری
کیک اسفنجی مجلسی
کیک اسفنجی گورخری (زبرا)
کیک اسفنجی گردویی کشمشی
کیک اسفنجی گردویی
کیک اسفنجی کاکائویی
کیک اسفنجی قلبی
کیک اسفنجی فوری
کیک اسفنجی ساده
کیک اسفنجی رژیمی
کیک اسفنجی دو رنگ
کیک اسفنجی در هواپز
کیک اسفنجی در قابلمه
کیک اسفنجی در توستر
کیک اسفنجی بدون فر (روی گاز)
کیک اسفنجی با ماست
کیک اسفنجی با شیر
کیک اسفنجی با پف زیاد
کیک اسفناجی ترکیه
کیک اسفناج
کیک آلمانی
کیک قابلمه ای
کیک کشمش و گردو با تزیین مرنگ
کیک کشمش و گردو
کیک کدوحلوایی و هویج
کیک آلبالو
روانی کرم دار
چیزکیک چوبی
چیز کیک لیمویی
چیز کیک تمشک
چیز کیک آمبره کدوحلوایی
چیزکیک تنوری نیویورکی
چیز کیک توت فرنگی یخچالی
چیز کیک انبه
پای سیب کیکی
طرز تهیه کیک اسفنجی مرمری
مواد لازم
آرد سفید_ یک و نیم لیوان فرانسوی
روغن مایع_ ۱/۲ لیوان
تخم مرغ _ ۴ عدد
شکر _۱ لیوان
پودر کاکائو_یک قاشق
آب جوش _نصف لیوان
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
وانیل _نصف قاشق چای خوری
مرحله اول طرز تهیه کیک اسفنجی مرمری
ظرف کاملا خشک برداشته و چهار عدد سفیده تخم مرغ را داخل آن ریخته و با همزن آنقدر آن ها را میزنیم تا کاملا کف کرده و جدا شوند.
مرحله دوم
ظرف خشک و تمیز دیگری برداشته، این بار زرده های تخم مرغ ها و شکر و روغن را خوب هم میزنیم تا رنگ مایع ما کرم رنگ شده و کش بیاید.
مرحله چهارم
آب جوش را کم کم اضافه میکنیم تا مواد خراب نشوند و با ریسک هم میزنیم.
مرحله پنجم
آرد و وانیل و بکینگ پودر را از الک رد کرده و نصف آن ها را به همراه نصف سفیده ها هم میزنیم (توجه داشته باشید لیسک را در یک جهت حرکت بدهید هنگام هم زدن تا پف کیک نخوابد) سپس بقیه مواد را اضافه و هم میزنیم.
مرحله ششم
مواد را در دو ظرف به صورت مساوی میریزیم و داخل یک ظرف یک قاشق الک شده کاکائو اضافه میکنیم ، بدین صورت یک ظرف مواد ساده و دیگری کاکائویی داریم.
مرحله هفتم
داخل قالب بیست سانتی متری خود کاغذ روغنی پهن کرده و به صورت نوبتی از هر کدام چند قاشق داخل آن میریزیم.
مرحله هفتم
فر را حتما قبل از شروع به درست کردن کیک روشن کنید تا گرم شود، سپس کیک را به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید.
مرحله هشتم
بعد از بیرون آوردن کیک چند دقیقه به آن دست نزنید و صبر کنید کمی خنک شود تا بدون از هم پاشیدن از قالب خارج شود.
برای اینکه روی کیک شما حالت مرمری داشته باشد یک چون خلال دندان برداشته و روی کیک خود بکشید و طرح بزنید.
در ضمن این کیک به تنهایی و بدون خامه کشی و دیزاین خود زیباست و نیاز به تزئین خاصی ندارد، نوش جان.
طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد
مواد لازم
آرد سفید_یک لیوان
روغن مایع_۳/۴لیوان
تخم مرغ _ ۴ عدد
شکر _۱ لیوان
آب جوش _نصف لیوان
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
وانیل _نصف قاشق چای خوری
«نکته مهم راجب پف کیک »
سرعت عمل بالایی داشته باشید و اگه تازه کارید اول زرده ها و شکر و روغن را هم بزنید بعد برید سراغ سفیده ها، چون سفیده ها با گذشت زمان به آب می افتند و نکته بعدی سعی کنید با لیسک در یک جهت هم بزنید تا پف کیک در اخر نخوابد، نکته اخر اینکه به هیچ عنوان قبل از گذشت ۴۰ دقیقه از قرار دادن کیک داخل فر، درب فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد.
مرحله اول
ظرف کاملا خشک برداشته و چهار عدد سفیده تخم مرغ را داخل آن ریخته و با همزن آنقدر آن ها را میزنیم تا کاملا کف کرده و جدا شوند.
مرحله دوم
ظرف خشک و تمیز دیگری برداشته، این بار زرده های تخم مرغ ها و شکر و روغن را خوب هم میزنیم تا رنگ مایع ما کرم رنگ شده و کش بیاید.
مرحله چهارم
آب جوش را کم کم اضافه میکنیم تا مواد خراب نشوند و با ریسک هم میزنیم.
مرحله پنجم
آرد و وانیل و بکینگ پودر را از الک رد کرده و نصف آن ها را به همراه نصف سفیده ها هم میزنیم (توجه داشته باشید لیسک را در یک جهت حرکت بدهید هنگام هم زدن تا پف کیک نخوابد) سپس بقیه مواد را اضافه و هم میزنیم.
مرحله ششم
داخل قالب بیست سانتی متری خود کاغذ روغنی پهن کرده و مواد را داخل آن میریزیم.
مرحله هفتم
فر را حتما قبل از شروع به درست کردن کیک روشن کنید تا گرم شود، سپس کیک را به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید.
مرحله هشتم
بعد از بیرون آوردن کیک چند دقیقه به آن دست نزنید و صبر کنید کمی خنک شود تا بدون از هم پاشیدن از قالب خارج شود.
اگه دوست دارید به نسبت خیلی زیادی کیک شما پف کند میتوانید از جوش شیرین به مقدار خیلی کم، حدود نصف ق چ درون کیک استفاده کنید تا به پف بیشتر کیک کمک کند.
طرز تهیه بیش از ۱۰۰۰ غذای ایرانی و بین المللی در سایت آموزش آشپزی rezim.ir