نحوه درست کردن آیس موکا خانگی + عکس مرحله به مرحله
موکای خانگی یا هر لاته خانگی با اسپرسو خوشمزه تر است اما از قهوه هم می توانید استفاده کنید.

به گزارش تلنگر؛ آیس موکا خانگی را به راحتی می توانید درست کنید. این نوشیدنی خنک بسیار مناسب تابستان و افرادی است که قهوه دوست دارند.
مواد لازم برای 2 نفر
قهوه یا اسپرسو | دو فنجان |
شیر | 2 فنجان شیر |
پودر شکلات | مقدار دلخواه |
یخ | 6 تکه یخ |
سس شکلات | مقدار دلخواه |
خامه زده شده | اندازه ای که روی آیس موکا پوشیده از خامه شود |
مراحل طرز تهیه آیس موکا خانگی
در ادامه نحوه درست کردن آیس موکا را به شما آموزش می دهیم:
مرحله اول
یک شات اسپرسو دم کنید. آن را با دستگاه اسپرسو ساز آن را آماده کنید.
مرحله دوم
اگر از اسپرسو استفاده نمی کنید، می توانید به جای آن از قهوه استفاده کنید. شیر و شربت شکلات را با همزن بزنید کف کند وخوب ترکیب شوند.
مرحله سوم
یک لیوان کوچک را با یخ پر کنید. سپس در آن اسپرسو (یا قهوه) و شیر شکلات را روی آن بریزید. قبل از پرکردن یخ در لیوان می توانید داخل دیواره های لیوان را شکلات بمالید.
مرحله چهارم
تمام مواد را با م مخلوط کنید سپس خامه فرم گرفته را هم روش بریزید.
نکات و جایگزینها
اگر میخواهید از باقی مانده قهوه استفاده کنید، قبل از استفاده اجازه دهید خنک شود.
هر سس شکلاتی خریداری شده در فروشگاه یا خانگی می تواند برای این موکا مفید باشد.
خامه فرم گرفته باعث خوشمزگی بیشتر می شود.
انتهای مطلب/ ی.ر