خانواده

طرز تهیه چیز کیک هندوانه؛ انتخابی عالی برای شب یلدا

چیز کیک هندوانه با ظاهر زیبا و طعم دلپذیرش، انتخابی ساده و جذاب برای زیباتر کردن سفره شب یلداست.

چیز کیک هندوانه یکی از آن دسرهای چشم‌نواز و خوش‌طعمی است که می‌تواند سفره شب یلدا را چند برابر زیباتر کند. ترکیب رنگ‌های شاد، طعم ملایم و ظاهر هندوانه‌ای این دسر، آن را به انتخابی متفاوت و هیجان‌انگیز برای دورهمی‌های یلدایی تبدیل کرده است. در این مطلب از تلنگر طرز تهیه چیز کیک هندوانه را بررسی می‌کنیم تا بتوانید بدون دردسر، یک دسر خاص و مجلسی برای شب یلدا آماده کنید و میزی چشمگیر بسازید که همه را شگفت‌زده کند.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک هندوانه

مواد لازم مقدار مورد نیاز
بیسکویت (پتی‌بور) ۱ بسته ۳۰ تایی
کره ۱۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۴۰۰ گرم
خامه ساده ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
آب ۳ قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز یا پودر قند ۸ قاشق غذاخوری
رنگ سبز و قرمز خوراکی به میزان لازم
پودر ژله هندوانه ۱ بسته

طرز تهیه چیز کیک هندوانه

چیز کیک هندوانه

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه چیز کیک هندوانه، همه مواد لازم را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید.
  2. بیسکویت‌ها را بکوبید یا در غذاساز بریزید و کاملا پودر کنید. کره آب شده را به بیسکویت پودر شده اضافه و خوب با هم مخلوط کنید.
  3. ترکیب کره و بیسکویت را کف قالب بریزید و محکم فشار دهید تا یک لایه سفت کف قالب تشکیل شود. سطح روی آن را هم با قاشق یا لیسک صاف کنید. قالب را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  4. در این مرحله پودر ژلاتین و آب را در یک ظرف فلزی یا پیرکس بریزید و با هم مخلوط کنید. ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین به روش بن ماری در آب حل شود. ژلاتین حل شده را کنار بگذارید تا سرد شود.
  5. در یک ظرف دیگر پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه و شکر دانه ریز یا پودر قند (طرز تهیه پودر قند) را بریزید و با مخلوط‌کن هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. حدود ۱۰ دقیقه مواد را به هم بزنید تا کاملا این ترکیب حجیم شود.
  6. در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک هندوانه با بیسکویت باید ژلاتین بن ماری شده و سرد شده را به ترکیب پنیر، شکر و خامه اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر بزنید. مایه خامه‌ای را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت رنگ سبز اضافه کنید.
  7. ۱ دقیقه دیگر مواد را به هم بزنید. قالب را از یخچال خارج کنید. خامه پنیری سبز رنگ را به قالب اضافه و آن را کاملا صاف کنید. سپس مایه خامه و پنیر سفید رنگ را روی لایه سبز بریزید و به آرامی صاف کنید. حالا قالب را به یخچال برگردانید.
  8. در آخرین مرحله از طرز تهیه چیز کیک یخچالی هندوانه با پایه بیسکویت برای شب یلدا، پودر ژله را در آب جوش بریزید. مواد را به هم بزنید تا پودر ژله هندوانه در آب حل شود. ظرف ژله و آب جوش را روی بخار آب قرار دهید تا ذرات ژله کاملا در آب باز شود. سپس ۵ تا ۶ تکه یخ قالبی کوچک در ظرف ژله بیندازید تا یخ‌ها آب شوند و مایع ژله سرد شود.
  9. به اندازه ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی آب سرد هم به مایع ژله اضافه کنید. وقتی یخ‌ها کاملا آب شدند و  ژله سرد شد، مایع ژله را روی لایه پنیری سفید بریزید و قالب چیز کیک را در یخچال قرار دهید.
  10. ۳ الی ۴ ساعت صبر کنید. سپس چیز کیک هندوانه یخچالی را سرو کنید. موقع برش زدن چیزکیک چاقو را کمی روی شعله گاز گرم کنید تا بافت چیزکیک نشکند.

انتهای مطلب / ف.ر

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x