10 تجهیزات لبنیاتی الزامی برای شروع کسب و کار پر سود با شیر
۱۰ تجهیزات لبنیاتی الزامی برای شروع کسب و کار پر سود با شیر
برای شروع یک کسبوکار لبنیاتی موفق و سودآور، تجهیزات حرفهای و ضروری به شما کمک میکنند تا کیفیت محصولات خود را حفظ کرده و فرآیند تولید را بهینه کنید. با بهرهگیری از این تجهیزات، میتوانید از فساد شیر جلوگیری کرده، ماندگاری آن را افزایش داده و سلامت محصول را تضمین کنید. ابزارهای هیمورا فرآوری دقیق محصولات مختلف، از ماست گرفته تا پنیر و کشک را ممکن میسازند و نهتنها کیفیت را ارتقا میبخشند بلکه بهرهوری و سودآوری کارگاه شما را چندین برابر میکنند. با انتخاب تجهیزات هیمورا، گامی بزرگ بهسوی موفقیت در صنعت لبنیات بردارید.
۱. شیر سردکن هیمورا
با این دستگاه از ضررهای جبران ناپذیر در امان هستید؛ پویایی کارگاه لبنیاتی شما ارتباط مستقیم با سلامت شیر موجود هست، شیر سردکن علاوه بر خنک کنندگی شیر شما زمان ماندگاری را افزایش می دهد تا شما برنامه های تولید و فروش خود را به راحتی اجرا کنید؛ بدون شیر سردکن در سریع ترین زمان ممکن شیر فاسد خواهد شد و این داستان ضررهای سریالی کارگاه لبنیاتی شماست.
شیر و میکروب داستانی به درازای تاریخ دارد. میکروب در بدر به دنبال شیر است و هر کجا که شیر را تنها گیر بیاورد دودمانش را به باد میدهد. اما قضیه با ورود شیر سردکن همانند شوالیهای در تاریکی به دنیای لبنیات به گونهای دیگر رقم میخورد و شیر را از چنگال میکروب ها نجات میدهد. شاید تعجب کنید ولی این روایت هملت گونه ما چیزی شبیه همین داستانی بود که در این چند خط بالا اشاره کردیم. بله شیر سردکن و ماجرایی که واقعیت دارد
۲. دستگاه پاستوریزاتور
ملزم ترین و پرفروش ترین کارگاه لبنیات دستگاه پاستوریزاتور در حقیقت باید گفت خط تولید پاستوریزاتور، چرا که شامل: دستگاه کولینگ تاور، پکیج حرارتی و قسمت اصلی پاستور پاستوریزاسیون که در نوع مخزنی و پلتی می باشد.
یکی از اهداف اصلی پاستوریزه کردن شیر، سالم سازی شیر در برابر دشمنان درجه یک آن یعنی میکروارگانیسمهاست. در واقع شیر رو پاستوریزه میکنن تا هیچ بنی میکروبی داخلش زنده نمونن. با هم تو این صفحه شرح حال مختصری از دستگاههای پاستوریزاتور و فرآیند پاستوریزاسیون خواهیم داد تا بدانید که هر شیری باید یکبار در عمر خود این فرآیند را تجربه کند و چه تجربه شگفت انگیزی.
۳. گرمخانه ماست
احتمالا واژه عمل آوری ماست رو شنیدین یا براتون تازگی داره؟ این واژه رو کارگاههای ماست بندی خوب باهاش آشنا هستن. شیری که بهش مایه ماست زده شده، باید حتما به عمل بیاد و اصطلاحا میگن ببنده.
میدونین که تعداد زیادی ظروف ماست رو دستتون هس و چشم شون به راهه که به ماست تبدیل بشن؛ اونم همشون با یک طعم و مزه یکسان. خوب پس چه دستگاهی برای این کار مناسبه؟
دستگاه گرمخانه ماست بندی در واقع همون اتاقکیه که قراره توش، ماست شما بالاخره حاضر شه. با دمای مناسبی که این دستگاه فراهم میکنه، میتونین تمام ماستهاتونو به یک شکل ببندین.
۴. دستگاه پاتیل پخت شیر
۵. دستگاه سپراتور ( خامه گیر )
دستگاههای سپراتور شیر هیمورا، ابرقهرمانان دنیای لبنیات هستند. این دستگاهها میتوانند خامهای فوقالعاده را در حجمهای بالا تولید کنند. حالا دیگر نهتنها کیفیت بالا، بلکه سرعت تولید هم به اوج خود رسیده است.
راستش را بخواهید، شما به عنوان یک لبنیاتی کار ماهر با این دستگاهها، میتوانید هر روز لبنیاتی مختلفی خلق کنید. فکر کنید به پنیری که با خامه مخصوص درست شده، یا ماست خامهای که طعمش شما را به عطر و طعم تازهی لبنیات میبرد.
۶. هموژنایزر صنعتی
۷. دستگاه پروسس تانک
آچار فرانسه دستگاه های لبنیاتی؛ امروزه استفاده از پروسس تانک برای پخت و پاستوریزاسیون شیر تقریبا مورد قبول تمام واحدهای لبنیاتی در سطح کشور است. چراکه این نوع روش یعنی اعمال حرارت به طور غیر مستقیم کاملا مطابق با استانداردهای بهداشتی است. اما نباید تنها به این مورد بسنده کنید. پروسس تانک، آچار فرانسهای در بین تجهیزات لبنیاتی است. شما را به بررسی محصولات لبنیاتی که در سیطره این دستگاه قرار گرفته اند دعوت میکنیم.
صدای ما را از دنیای لبنیات میشنوید؛ جایی که شیرخام مسیری طولانی را تا کارگاه لبنیاتی طی کرده است و هر چه سریعتر باید تکلیف آن مشخص شود. راحت بگوییم که این شیر قرار است مسیر طولانی دیگری را نیز طی کند. این مسیر با همراهی دستگاه پروسس تانک رنگ و بوی دیگری به خود خواهد گرفت؛ آیا میدانید چرا؟ چون پروسس تانک یک دستگاه همه کاره است و با بودن آن میتوان ضمانت کرد که شیر ما به بهترین شکل ممکن، فرآیندهای لبنیاتی را از سر خواهد گذراند.
تقریبا ۹۰ درصد فرآیندهایی که در لبنیات میشناسیم به لطف پروسس تانک قابل انجام است. به همین دلیل بررسی نقش و تاثیر این دستگاه چه عرض کنیم این ستاره دنیای لبنیات میتواند بسیار جالب و مورد توجه باشد. اگر میخواهید که در عرصه تولید محصولات لبنیاتی نام و نشانی برای خود دست و پا کنید بهتر است، یک پای افسار خود را به دستان پروسس تانک بسپارید.
۸. شیردوش صنعتی
۹. پاتیل پخت کشک
۱۰. دستگاه های تولید پنیر
وت پنیر سازی یه دستگاه بزرگه که میتونه تو مخزن خودش مقدار زیادی شیر جای بده. درواقع میشه وت پنیر سازی رو مخزنی بزرگ برای شیر و تهیه پنیر از این شیر نامید. اما این مخزن دقیقا چه ویژگیهایی داره و چه چیزی یک مخزن رو به یک وت پنیرسازی تبدیل میکنه؟ آیا ما میتونیم هر مخزنی رو وت پنیر سازی در نظر بگیریم؟
وت پنیر سازی مخزنی دوجداره و بزرگه که بین دوتا جدار اون میتونه آب گرم جریان داشته باشه تا از فایدههای حرارت این ماده نهایت استفاده رو داشته باشیم. وت پنیر سازی با ترکیب کردن مایه پنیر درون خودش فرایند تولید پنیر رو سرپرستی میکنه و درنهایت پنیری خوشمزه و باکیفیت را به ما ارائه میدهه. در واقع وت پنیر سازی بستری برای آفرینش و رشد پنیره. بستری که ذرات شیر رو بهخوبی به هم پیوند میده و از اون محصولی میسازه که نابهجا نیست اگه اسمش رو قرص پنیر بذاریم.
ترکیب شیر و مایه پنیر شروع ماجرای تولید این قرصهای پنیره و برای تبدیل شدن به پنیری که در بستهبندی تهیه میکنید هنوز چند قدم دیگه باقی مونده. در این فرایند دوستانی این دستگاه پرفایده را همراهی میکنند که در ادامه افتخار معرفی آنها را نیز خواهیم داشت.
پینشهاد ویژه
اما موضوع مهمتری غیر از تولید دستگاههای لبنیاتی وجود داره و اون همراهی مشتریان از صفر تا صد شروع کسب و کارشونه. در این راستا این مجموعه، مشاورههای رایگانی رو توسط کارشناسان خودش در نظر گرفته که مشتریان طی تماس از طریق راههای ارتباطی در روزهای کاری میتونن از اون بهره مند شن.
هیمورا مشتریان مهمون خودشو بعد از فروش دستگاهاش با گارانتی ۱ ساله و خدمات پس از فروش ۱۰ ساله بدرقه میکنه. در کنارش امکان ارسال دستگاههای خریداری شده هم به تمام نقاط کشور وجود داره و البته امکان ارسال نصاب های حرفهای.
همین حالا با انتخاب تجهیزات حرفهای هیمورا، کسبوکار لبنیاتی خود را به سطحی جدید از کیفیت و بهرهوری برسانید! با محصولات ما، نهتنها از ماندگاری و سلامت بیشتر محصولات خود مطمئن خواهید بود، بلکه تنوع و سودآوری بیشتری را تجربه خواهید کرد. فرصت را از دست ندهید؛ برای مشاوره رایگان و اطلاع از تخفیفهای ویژه، همین الان با تیم هیمورا تماس بگیرید و یک قدم به موفقیت نزدیکتر شوید!