2 روش طرز تهیه لته پسته خانگی؛ نوشیدنی محبوب کافه ها در خانه
میخواهید یک نوشیدنی گرم و خوشمزه را در خانه خودتان درست کنید؟ لته پسته خانگی با طعم بینظیر پسته و بافت کرمی انتخابی عالی است. تهیه این نوشیدنی آسانتر از آن چیزی است که فکر میکنید!

به گزارش تلنگر؛ راز طرز تهیه لته پسته خانگی را کشف کنید! چه چیزی بهتر از یک فنجان لته پسته گرم و خوشمزه در یک روز سرد زمستانی؟ یا شاید یک آیس لته پسته خنک و دلچسب در یک روز گرم تابستانی؟ لته پسته با طعم آجیلی و شیرین خود یکی از محبوبترین نوشیدنیهای کافهای است که میتوانید به راحتی در خانه نیز آن را تهیه کنید.
در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه لته پسته خانگی آشنا کنیم تا بتوانید این نوشیدنی خوشمزه را در هر زمانی که هوس کرده اید تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
طرز تهیه لته پسته خانگی
لته پسته یکی از محبوبترین نوشیدنیهای قهوهای است که ترکیبی دلپذیر از طعم غنی قهوه، شیر گرم و عطر بینظیر پسته است. با کمی خلاقیت میتوانید این نوشیدنی خوشمزه را در خانه و به راحتی تهیه کنید. در ادامه چند روش مختلف برای طرز تهیه لته پسته خانگی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای شربت پسته
مواد لازمی که برای تهیه این شربت دلپذیر نیازمند هستید بسیار ساده و راحت هستند که شامل:
شکر | 1 لیوان دسته دار |
آب | 1 لیوان دسته دار |
پسته | 1 فنجان |
عصاره پسته (اختیاری) | 1/2 قاشق چایی خوری |
مواد لازم برای طرز تهیه لته پسته خانگی
مواد لازمی که برای طرز تهیه لسته پسته دلپذیر نیازمند هستید بسیار ساده و راحت هستند که شامل:
شیر | 1 و 1/2 لیوان دسته دار |
اسپرسو | 1 الی 2 شات غلیظ |
شربت پسته | 1 و 1/2 قاشق غذا خوری |
شکر | 1 قاشق چایی خوری |
فوم شیر (اختیاری) | 1/4 لیوان دسته دار |
مواد لازم برای تاپینگ لته
تاپینگ لته میتواند طعم و ظاهر نوشیدنی شما را به طور قابل توجهی بهبود بخشد. انتخابهای زیادی برای تاپینگ لته وجود دارد و شما میتوانید با توجه به سلیقه خود ترکیبات مختلفی را امتحان کنید. در ادامه برخی از مواد رایج و ایدههای جذاب برای تاپینگ لته را به شما معرفی میکنیم:
- پودر کاکائو: یک انتخاب کلاسیک و محبوب برای اضافه کردن طعم شکلاتی به لاته است.
- پودر دارچین: به لاته طعم گرم و دلنشینی میبخشد و با طعم قهوه بسیار سازگار است.
- پودر زنجبیل: برای افرادی که طعمهای تند و گرم را دوست دارند، پودر زنجبیل گزینه مناسبی است.
- شکر قهوهای: برای شیرینتر کردن لاته و افزودن طعم کاراملی به آن استفاده میشود.
- خامه زده شده: برای ایجاد یک لایه نرم و کرکی روی لاته بسیار مناسب است.
- شربتهای طعمدار: شربتهای وانیل، بادام، کارامل و… برای افزودن طعمهای مختلف به لاته استفاده میشوند.
- پودر نارگیل: برای ایجاد یک بافت متفاوت و طعم گرمسیری به لاته اضافه میشود.
- تکههای میوه خشک: مانند تکههای توت فرنگی خشک، انبه خشک یا موز خشک.
- پودر کاکائو و شکر: ترکیب این دو ماده، یک تاپینگ شکلاتی خوشمزه ایجاد میکند.
- پودر قهوه: برای افزودن طعم غلیظتر قهوه به لاته استفاده میشود.
کره | 1 قاشق غذا خوری |
شکر قهوه ای ( یا هرکدوم از موارد بالا) | 1 قاشق غذا خوری |
مراحل طرز تهیه لته پسته خانگی
لته پسته نوشیدنی ای است که با ترکیب طعم غنی قهوه، شیر گرم و عطر بینظیر پسته لذت نوشیدن قهوه را دوچندان میکند. برای تهیه لته پسته در خانه به مواد و تجهیزات سادهای نیاز دارید.
مرحله اول طرز تهیه لته پسته خانگی؛ آماده سازی شربت پسته
ابتدا پستهها را به صورت درشت خرد کنید و سپس پستههای خرد شده را همراه با شکر و آب به نسبت مساوی در یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و مرتباً هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود پس از جوش آمدن مخلوط حرارت را ملایم کرده و به مدت ۱۵ دقیقه با درب نیمهباز بپزید تا پستهها نرم شده و شربت غلیظ شود.
در دو دقیقه پایانی پخت شربت عصاره غلیظ پسته را به آرامی به شربت اضافه کنید و با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید تا عصاره کاملا با شربت ترکیب شود. سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شربت به دمای محیط برسد. پس از خنک شدن کامل شربت را از یک صافی ریز رد کنید تا ذرات اضافی پسته از آن جدا شده و شربتی یکدست و شفاف به دست آید.
مرحله دوم تفت دادن کره و پودینگ انتخابی
کره را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتباً هم بزنید تا کره ذوب شده و به تدریج طلایی رنگ شود در این مرحله شکر قهوهای را به آرامی به کره اضافه کنید و با یک قاشق چوبی به آرامی هم بزنید تا شکر حل شده و مخلوط یکدست شود سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مواد به مدت چند دقیقه خنک شوند.
مرحله سوم طرز تهیه لته پسته خانگی؛ ترکیب مواد لته
شیر را در شیرجوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود دقت کنید که شیر نجوشد. سپس، شکر و شربت پسته را به شیر اضافه کرده و با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. در نهایت یک شات اسپرسوی غلیظ را به مخلوط اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم سرو کردن لته پسته
مخلوط را در فنجان ریخته و اجازه دهید عطر دلانگیز آن لحظهای از آرامش را برایتان به ارمغان آورد. سپس با ظرافت تمام فوم شیر را بر روی آن بریزید تا همچون ابر نرمی بر فراز نوشیدنی شما شناور شود. در پایان با افزودن ترکیب شکر قهوهای و کره به این اثر هنری طعمی بینظیر ببخشید.
طرز تهیه لته پسته خانگی با کره پسته
لته پسته یکی از محبوبترین نوشیدنیهای قهوهای است که طعم غنی پسته و قهوه را به خوبی با هم ترکیب میکند. تهیه لته پسته در خانه بسیار آسان است و میتوانید با استفاده از کره پسته طعم غنیتری به آن ببخشید.
مواد لازم برای طرز تهیه لته پسته خانگی با کره پسته
برای تهیه لته پسته سرد ابتدا اسپرسو را سرد کرده و در لیوان بلند بریزید. یخ خرد شده را اضافه کنید و سپس شیر را با کره پسته مخلوط کرده و روی یخ و اسپرسو بریزید. برای تزیین میتوانید از خامه زده شده و پودر پسته استفاده کنید.
کره پسته | 1 قاشق غذا خوری |
شیر | 1 لیوان دسته دار |
اسپرسو | 1 الی 2 شات |
پسته | به تعداددلخواه برای تزئین |
شیر غلیظ شده یا شیر عسلی | 1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه لته پسته خانگی با کره پسته
شیر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار بدهید تا به جوش بی آید. در این فاصله شیر غلیظ شده و کره پسته رو در فنجان مورد نظرت بریزید و سپس شیر داغ و کفدار را به آرامی روی مواد داخل فنجان بریزید، برای تکمیل این نوشیدنی خوشمزه یک شات اسپرسو غلیظ بهش اضافه کنید و با پستهی خرد شده تزیینش کنید.
نکات مهم برای طرز تهیه لته پسته خانگی
- برای تهیه لته پسته سرد به جای شیر گرم از شیر سرد و یخ استفاده کنید.
- میتوانید از شیر بادام یا شیر سویا به جای شیر گاو استفاده کنید.
- برای شیرینتر شدن لته پسته میتوانید مقدار شربت پسته را افزایش دهید.
- برای طعم دار کردن بیشتر لاته پسته، میتوانید از ادویههایی مانند دارچین یا هل استفاده کنید.
همچنین شما می توانید این نوشیدنی خوشمزه و دلچسب را در کنار پودینگ پسته سرو کنید یا در میمهمانی های خود از این دو دستور جذاب را تهیه کنید.
سخن آخر
با رعایت نکات ذکر شده و کمی تمرین میتوانید لته پسته خانگی را به همان خوشمزگی کافهها تهیه کنید. یادتان باشد که کلید اصلی تهیه یک لته پسته خوشمزه استفاده از مواد باکیفیت، رعایت دما و ایجاد کف مناسب برای شیر است.
از اینکه تا پایان این مقاله همراه ما بوده اید بسیار سپاسگزاریم. امیدواریم با مطالعه این مطالب توانسته باشید اطلاعات مفیدی در مورد طرز تهیه لته پسته خانگی کسب کنید. اگر سوالی در این زمینه دارید در بخش نظرات از ما بپرسید. همچنین خوشحال میشویم نظرات و پیشنهادات شما را در مورد بهبود کیفیت مطالبمان دریافت کنیم.
انتهای مطلب/ م.د