اجتماعی
-
فریز کردن انبه به روش حرفهای؛ بهترین راهکار برای نگهداری طولانیمدت
در این مطلب از تلنگر روشهای حرفهای فریز کردن انبه را بررسی میکنیم و نکاتی را برای نگهداری طولانیمدت آن…
بیشتر بخوانید » -
پژوهشگر ایرانی به دانشگاه هاروارد پیوست؛ “نشد؛ نگذاشتند که بشود”
به گزارش تلنگر؛ آرش رئیسینژاد، پژوهشگر و استاد دانشگاه، اعلام کرد که پس از تعلیق از دانشگاه تهران به دانشگاه…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کابلر هلو؛ دسر بریتانیایی خوشمزه که عاشقش میشوید!
در این مطلب از تلنگر شما را با تمام جزئیات طرز تهیه کابلر هلو آشنا میکنیم و ترفندهایی ارائه میدهیم…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه و سالم در 5 گام ساده
در این مطلب از تلنگر به بررسی طرز تهیه ماست خانگی می پردازیم. این دستورالعمل به شما کمک خواهد کرد…
بیشتر بخوانید » -
تشخیص بادمجان تلخ و شیرین؛ با این نکات دیگر بادمجان تلخ نمیخرید!
در این مطلب از تلنگر به بیان راهکارهایی برای تشخیص بادمجان تلخ و شیرین می پردازیم. بادمجان یکی از محبوبترین…
بیشتر بخوانید » -
راهنمای پاک کردن کنگر فرنگی؛ سریع، ساده و بیدردسر
در این مطلب از تلنگر، بهترین روش برای پاک کردن کنگر فرنگی را مرحلهبهمرحله توضیح خواهیم داد تا بتوانید به…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه پنینی مرغ و پنیر؛ یک غذای سریع،خوشمزه و خانگی
در این مطلب از تلنگر به بررسی طرز تهیه پنینی مرغ و پنیر می پردازیم. پنینی یک ساندویچ ایتالیایی است…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کرم بادام زمینی خانگی 3 سوته + نکات و ترفندها
در این مطلب از تلنگر طرز تهیه کرم بادام زمینی خانگی را به سادهترین روش ممکن توضیح میدهیم. علاوه بر…
بیشتر بخوانید » -
چگونه لبنیات فاسد را تشخیص دهیم؟ راهنمای کامل
در این مطلب از تلنگر به سوال پر تکرار “چگونه لبنیات فاسد را تشخیص دهیم؟” پاسخ می دهیم و به…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه اسموتی گوجه سبز؛ یک پیشنهاد خنک و سالم برای روزهای گرم
در این مطلب از تلنگر به بررسی طرز تهیه اسموتی گوجه سبز می پردازیم. اسموتیها یکی از سالمترین و خوشمزهترین…
بیشتر بخوانید »