خانواده
طرز تهیه حلوای انبه؛ شیرین، لطیف و خاص پسند
حلوای انبه، ترکیبی دلفریب از طعم استوایی انبه و لطافت حلواست که دسر شما را خاص و متفاوت میسازد.

در این مطلب از تلنگر طرز تهیه حلوای انبه را به شما آموزش میدهیم. اگر از طرفداران دسرهای خاص و متفاوت هستید، حلوای انبه میتواند دل شما را بهراحتی ببرد! ترکیب عطر وسوسهانگیز انبه با لطافت آرد و شیرینی دلچسب شکر، نتیجهای میدهد که هم چشمنواز است و هم مزهای ماندگار روی زبان میگذارد. این دسر خوشرنگ و لطیف، نهتنها مناسب مهمانیهای خاص و سفرههای مجلسی است، بلکه میتواند انتخابی عالی برای تنوع بخشیدن به دسرهای خانگی شما باشد.
مواد لازم در طرز تهیه حلوای انبه
| مواد لازم | مقدار |
|---|---|
| آرد قنادی | ½ پیمانه |
| آرد سمولینا | ½ پیمانه |
| شکر | 1 و ½ پیمانه |
| پوره انبه | 1 پیمانه |
| روغن و کره (ترکیبی) | 50 گرم |
| شیر | ⅔ پیمانه (حدود 130 گرم) |
| هل پودر شده | ½ قاشق چایخوری |
| زعفران دمکرده | به میزان لازم |
| خلال بادام (برای تزیین) | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه حلوای انبه مرحله به مرحله
- برای شروع کار ما نیاز داریم که آرد را الک کنیم . آرد سفید و آرد سمولینا را با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم .
- آرد الک شده را داخل تابه ای مناسب با حرارت ملایم و با حوصله تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شود و رنگ آرد به رنگ کرم نزدیک به طلایی برسد . باید آرد را مدام هم بزنید تا نسوزد و ته نگیرد. اگر آرد سمولینا در دسترس نبود میتوانید از همان آرد سفید جایگزین کنید ولی تردی این حلوا از آرد سمولیناست .
- بعد از اینکه حلوا به رنگ مناسب رسید باید روغن و کره را که روی هم 50 گرم میشود را به آرد اضافه کنیم و با کمی حرارت بیشتر روغن را به مدت 1 دقیقه با آرد تفت میدهیم . روغن را به خاطر روان شدن حلوا و کره را بخاطر عطر و طعم دلپذیرحلوا استفاده میکنیم . هنگامی که آرد و روغن درحال تفت داده شدن هستند بخشی از رنگ حلوا نیز در حین همین تفت دادن تغییر میکند.
- سپس انبه را پوره میکنیم و از صافی رد میکنیم تا هیچ دانه ای داخلش نباشد.
- شکر را با انبه مخلوط میکنیم و این مخلوط را به آردمان اضافه میکنیم و هم می زنیم تا مواد یکدست شود.
- شیر را داغ میکنیم و با مقداری زعفران دم کرده و هل مخلوط میکنیم و به حلوا اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط این مواد را هم میزنیم تا غلیظ شوند و به اصطلاح حلوا جمع شود و آبش گرفته شود.
- حلوای آماده شده از ظرف جدا می شود. اگر بخواهید حلوا را داخل قیف بریزید باید کمی آبکی تر و شل تر بردارید. همچنین میتوانید حلوا را قالبی هم تزیین کنید به این صورت که داخل قالب نظر را چرب کنید کمی از حلوا را داخل آن محکم فشار دهید و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد روی آن را با خلال پسته یا ترافل تزیین کنید.











