خانواده

طرز تهیه حلوای انبه؛ شیرین، لطیف و خاص پسند

حلوای انبه، ترکیبی دل‌فریب از طعم استوایی انبه و لطافت حلواست که دسر شما را خاص و متفاوت می‌سازد.

در این مطلب از تلنگر طرز تهیه حلوای انبه را به شما آموزش می‌دهیم. اگر از طرفداران دسرهای خاص و متفاوت هستید، حلوای انبه می‌تواند دل شما را به‌راحتی ببرد! ترکیب عطر وسوسه‌انگیز انبه با لطافت آرد و شیرینی دلچسب شکر، نتیجه‌ای می‌دهد که هم چشم‌نواز است و هم مزه‌ای ماندگار روی زبان می‌گذارد. این دسر خوش‌رنگ و لطیف، نه‌تنها مناسب مهمانی‌های خاص و سفره‌های مجلسی است، بلکه می‌تواند انتخابی عالی برای تنوع بخشیدن به دسرهای خانگی شما باشد.

مواد لازم در طرز تهیه حلوای انبه

حلوای انبه

مواد لازم مقدار
آرد قنادی ½ پیمانه
آرد سمولینا ½ پیمانه
شکر 1 و ½ پیمانه
پوره انبه 1 پیمانه
روغن و کره (ترکیبی) 50 گرم
شیر ⅔ پیمانه (حدود 130 گرم)
هل پودر شده ½ قاشق چای‌خوری
زعفران دم‌کرده به میزان لازم
خلال بادام (برای تزیین) به مقدار دلخواه

طرز تهیه حلوای انبه مرحله به مرحله

حلوای انبه

  1. برای شروع کار ما نیاز داریم که آرد را الک کنیم . آرد سفید و آرد سمولینا را با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم .
  2. آرد الک شده را داخل تابه ای مناسب با حرارت ملایم و با حوصله تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شود و رنگ آرد به رنگ کرم نزدیک به طلایی برسد . باید آرد را مدام هم بزنید تا نسوزد و ته نگیرد. اگر آرد سمولینا در دسترس نبود میتوانید از همان آرد سفید جایگزین کنید ولی تردی این حلوا از آرد سمولیناست .
  3. بعد از اینکه حلوا به رنگ مناسب رسید باید روغن و کره را که روی هم 50 گرم میشود را به آرد اضافه کنیم و با کمی حرارت بیشتر روغن را به مدت 1 دقیقه با آرد تفت میدهیم . روغن را به خاطر روان شدن حلوا و کره را بخاطر عطر و طعم دلپذیرحلوا استفاده میکنیم . هنگامی که آرد و روغن درحال تفت داده شدن هستند بخشی از رنگ حلوا نیز در حین همین تفت دادن تغییر میکند.
  4. سپس انبه را پوره میکنیم و از صافی رد میکنیم تا هیچ دانه ای داخلش نباشد.
  5. شکر را با انبه مخلوط میکنیم و این مخلوط را به آردمان اضافه میکنیم و هم می زنیم تا مواد یکدست شود.
  6. شیر را داغ میکنیم و با مقداری زعفران دم کرده و هل مخلوط میکنیم و به حلوا اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط این مواد را هم میزنیم تا غلیظ شوند و به اصطلاح حلوا جمع شود و آبش گرفته شود.
  7. حلوای آماده شده از ظرف جدا می شود. اگر بخواهید حلوا را داخل قیف بریزید باید کمی آبکی تر و شل تر بردارید. همچنین میتوانید حلوا را قالبی هم تزیین کنید به این صورت که داخل قالب نظر را چرب کنید کمی از حلوا را داخل آن محکم فشار دهید و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد روی آن را با خلال  پسته یا ترافل تزیین کنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x