خانواده
طرز تهیه رانی هلو خانگی خوشمزه و طبیعی در چند دقیقه
با چند هلو رسیده و کمی شکر، در چند دقیقه رانی هلو خانگی درست کنید؛ طبیعی، خوشعطر و بینظیرتر از هر نوشیدنی بازاری!

در این مطلب از تلنگر طرز تهیه رانی هلو خانگی را آموزش میدهیم؛ نوشیدنیای که با تکههای واقعی میوه، بدون مواد نگهدارنده و با طعمی بینظیر، میتواند جایگزین مناسبی برای نمونههای بازاری باشد. با ما همراه باشید تا این نوشیدنی خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم طبیعی آن لذت ببرید.
در گرمای تابستان، هیچچیز بهاندازهی یک لیوان رانی هلو خنک و طبیعی نمیتواند عطش را فرو بنشاند و طراوت را به جان بازگرداند. اگر از طعمهای مصنوعی نوشیدنیهای صنعتی خسته شدهاید و بهدنبال یک جایگزین سالم، خوشطعم و اقتصادی هستید، تهیهی رانی هلو خانگی بهترین انتخاب است.
مواد لازم برای تهیه رانی هلو خانگی
مواد لازم | مقدار |
---|---|
هلو | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۱ لیوان |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۳ لیوان |
طرز تهیه رانی هلو خانگی با تکه های هلو
- برای تهیه رانی هلو ابتدا هلوها را به خوبی می شوییم، سپس با یک کارد تیز پوست شان را جدا می کنیم. در ادامه هسته هلوها را خارج می کنیم، سپس آنها را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
- سپس روی حرارت قرار می دهیم و شکر را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس شکر را هم می زنیم تا به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه آب به جوش امد و شکر به طور کامل حل شد هلوهای خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
- حالا اجازه می دهیم هلوها به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند و نرم شوند. پس از گذشت ۱۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و آب لیمو ترش را اضافه می کنیم، سپس صبر می کنیم تا مایه رانی از حرارت بیفتد و خنک شود.
- پس از اینکه مایه رانی خنک شد، نصف لیوان از هلوهای خرد شده را بر می داریم و باقی مایه رانی را داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم تا کاملا یکدست شود، سپس نصف لیوان خرده های هلو را اضافه می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.
- اگر میکسر یا مخلوط کن ندارید هلوهای خرد شده را زا قابلمه خارج کنید و به خوبی بکوبید تا کاملا پوره شوند، سپس به مایه رانی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا رانی یکدست شود. در زمان سرو اگر رانی غلیظ بود می توانید کمی آب اضافه کنید.
نوش جان!