خانواده
طرز تهیه سس انار خانگی خوشمزه برای انواع سالاد و غذا
با این طرز تهیه ساده، سس انار خانگی خوشمزه و طبیعی بسازید و سالادها و غذاهای خود را رنگی و لذیذ کنید.

در این مطلب از تلنگر طرز تهیه سس انار خانگی را یاد میگیرید. اگر دنبال راهی ساده و خوشمزه برای خوشطعم کردن سالادها، غذاها یا دسرهایتان هستید، هیچ چیز به اندازه سس انار خانگی تازه و طبیعی نمیتواند تجربهای متفاوت ایجاد کند. پس در ادامه با ما همراه باشید تا یک سس انار خانگی و خوشمزه در آشپزخانه خود داشته باشید!
مواد لازم برای تهیه سس انار خانگی
| مواد لازم | مقدار |
|---|---|
| آب انار | ۱ لیوان |
| شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سس انار خانگی
- در اولین مرحله از طرز تهیه سس انار خانگی، باید آب انار تازه تهیه کنیم. برای این منظور بهتر است که خودمان آب انارها را بگیریم. انار را دان می کنیم، سپس درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و به صورت یکدست میکس می کنیم.
- در این مرحله انار میکس شده را درون صافی می ریزیم و صاف می کنیم تا آب انار خالص به دست بیاید. نکته ای که در مورد این سس باید به آن توجه داشته باشیم این است که سس انار با سه طعم تهیه می شود.
- اگر بخواهیم سس انار ما ترش باید، باید از انار ترش استفاده کنیم، یا اینکه اگر انار شیرین یا ملس است کمی آب زرشک به آب انار اضافه کنیم. اگر بخواهیم طعم سس ملس باشد باید کمی شکر به سس اضافه کنیم.
- در صورتی که بخواهیم سس انار ما طعمی مایل به شیرین داشته باشد، باید از انار شیرین در کنار کمی شکر استفاده کنیم. برای تهیه سس، آب انار را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
- اگر بخواهیم طعم سس ملس باشد، به ازای هر لیوان آب انار، یک قاشق غذاخوری شکر اضافه می کنیم. در ادامه سس را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم هم می زنیم تا غلظت آن حدودا نصف رب انار شود.
- توجه داشته باشید که روش تهیه این سس مانند رب انار است، فقط سس انار نیاز به زمان کمتری برای آماده شدن دارد. پس از اینکه سس به غلظت مناسب رسید، اجازه می دهیم خنک شود، سپس به همراه سالاد یاغذا سرو می کنیم.










