خانواده
طرز تهیه کمپوت سیب خانگی خوشمزه و سالم در چند دقیقه
در ادامه با طرز تهیه کمپوت سیب خانگی خوشمزه و سالم آشنا میشوید تا در چند دقیقه یک دسر نرم، شیرین و سالم روی میز داشته باشید.

در این مطلب از تلنگر؛ طرز تهیه کمپوت سیب خانگی خوشمزه و سالم را خواهید آموخت. اگر به دنبال یک میانوعده سالم و خوشمزه هستید که بتوانید در خانه و بدون دردسر درست کنید، کمپوت سیب خانگی بهترین گزینه است. با چند مرحله ساده میتوانید سیبهای تازه را به کمپوتی نرم، شیرین و خوشطعم تبدیل کنید که هم برای کودکان و بزرگسالان مناسب است و هم بهعنوان یک دسر سالم در سفرهها میدرخشد.
مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب
| مواد لازم | مقدار مواد |
| سیب | ۱۰ عدد |
| شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
| آب | ۳ لیوان |
| گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
| آب لیمو ترش | ۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه کمپوت سیب
- در اولین مرحله از طرز تهیه کمپوت سیب، سیب ها را به آرامی پوست می گیریم و به شکل دلخواه برش می زنیم. توصیه می شود به خاطر اینکه سیب ها پس از پخت له نشوند و ظاهر کمپوت خراب نشود آنها را به صورت درشت خرد کنید.
- مثلا اگر بخواهیم به صورت کمپوت کارخانه ای سیب ها را خرد کنیم، همین که سیب ها را از وسط نصف کنیم کافی است. یا اینکه در صورتی که تمایل دارید آنها را به صورت کوچکتر خرد کنید، می توانید سیب ها را به صورت ۴ قاچ خرد کنید.
- پس از اینکه سیب ها را تمیز کردیم و برش دادیم انرا می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود، سپس آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.
- در ادامه گلاب و آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و پس از کمی مخلوط کردن سیب ها را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب ها بپزند. حالا باید صبر کنیم تا شربت کمپوت قوام یابد و به غلظت مناسب برسد.
- نکته مهم در این مرحله این است که هر زمان سیب ها پختند باید آنها را از قابلمه خارج کنیم چون اگر بیش از حد بپزند له می شوند. اگر سیب ها پخته بودند و شربت کمپوت هنوز نیاز به جوشیدن داشته سیب ها را زا قابلمه خارج می کنیم.
- سپس اجازه می دهیم شربت به تنهایی روی حرارت بماند تا به قوام برسد. پس از اینکه شربت و سیب ها اماده شدند اجازه می دهیم در دمای محیط بمانند تا کاملا خنک شوند سپس در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.
نوش جان!










