سیاست داخلیاخبار

بقایی: امنیت ملی اقتضا کند، حتماً اقدام خواهیم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری گفت: ایران اجازه نخواهد داد شرایط کنونی به فرصتی برای گسترش تجاوزات علیه کشور تبدیل شود.

به گزارش تلنگر؛ سخنگوی وزارت امور خارجه تأکید کرد ایران در صورت لزوم و هر زمان که منافع و امنیت ملی اقتضا کند، به اقدامات لازم دست خواهد زد و اجازه نخواهد داد اسرائیل یا آمریکا از شرایط کنونی برای تکرار و گسترش حملات خود استفاده کنند.

اسماعیل بقایی در نشست خبری گفت: ما کماکان به آتش‌بس متعهد هستیم؛ آن هم آتش‌بسی که به‌طور مستمر و مکرر نقض می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین هشدار داد در صورتی که روند مذاکرات از سوی اسرائیل یا سایر طرف‌ها تحت تأثیر قرار گیرد، مسیر دیپلماسی نیز متأثر خواهد شد.

بقایی در پاسخ به پرسشی درباره بازدارندگی ایران گفت: عملکرد نیروهای مسلح نشان‌دهنده نحوه دفاع از کشور خواهد بود.

وی همچنین در واکنش به ادعاهای مطرح‌شده درباره آزادسازی دارایی‌های ایران اظهار کرد اموال بلوکه‌شده ایران بخشی از هرگونه تفاهم احتمالی خواهد بود و تهران در این زمینه کوتاه نخواهد آمد.

انتهای مطلب / م.ا

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x