خانواده

معرفی 2 مدل آش برای سرماخوردگی و آنفولانزا در فصل سرما

در این مطلب با دستور پخت 3 مدل آش برای سرماخوردگی و آنفولانزا در فصل زمستان و پاییز آشنا می‌شوید.

به گزارش پارت نیوز؛ در ادامه به معرفی دو نوع آش برای سرماخوردگی و آنفولانزا که می تواند بسیار به کارتان بیاید خواهیم پرداخت.

معرفی ۲ مدل آش برای سرماخوردگی

در ادامه به طرز تهیه  سه نوع آش که می تواند به سلامت و درمان سرماخوردگی بسیار کمک کند خواهیم پرداخت.

مواد لازم برای تهیه ترخینه

بلغور گندم ۵۰۰ گرم
دوغ محلی غلیظ ۱ لیتر
نعناع یا پونه کوهی دو قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه ترخینه

در ادامه به طرز تهیه آش ترخینه خواهیم پرداخت. این آش محلی و خوش طعم می‌تواند برای درمان سرماخوردگی بسیار مفید باشد.

طرز تهیه آش برای سرماخوردگی

در مرحله اول

در اولین مرحله پخت آش برای سرماخوردگی یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. در ادامه بلغور گندم را به همراه دوغ محلی و نمک داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده و مواد را خوب هم بزنید.

مرحله دوم

به یاد داشته باشید که تا زمان به جوش آمدن دوغ، مدام مواد داخل قابلمه را هم بزنید، چون در غیر این صورت دوغ خیلی سریع ته گرفته و بریده بریده می­شود. در ادامه اگر تمایل داشتید، برای خوش‌رنگ شدن، مقداری زردچوبه به موادتان اضافه کنید.

مرحله سوم

بعد از ترکیب شدن دوغ با بلغور گندم، موادتان یک حالت غلیظ به خودشان می‌گیرند در این مرحله بهتر است قابلمه را از روی گاز بردارید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.

مرحله چهارم

سوپ شما آماده است، تنها کاری که باید در این مرحله انجام دهید این است که مقداری نعنا داغ درست کرده و روی آن بریزید.

مواد لازم آش شلغم

 

شلغم ۴-۵ عدد
پیاز ۲ عدد
زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
عدس ¼ پیمانه
برنج ½ پیمانه
سبزی آش ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
نعنا داغ ۳ قاشق غذاخوری
آب‌غوره یا گرد غوره به میزان لازم

طرز تهیه آش شلغم

شلغم یکی از سبزیجاتی است که برای درمان سرم اخوردگی می تواند بسیار مفید باشد. در ادامه به طرز تهیه آش شلغم خواهیم پرداخت.

طرز تهیه آش برای سرماخوردگی

مرحله اول

برای تهیه این آش برای سرماخوردگی در مرحله اول ؛ پیازها را خرد کرده و تفت دهید. تا طلایی شوند. وقتی پیازها تغییر رنگ دادند، زردچوبه را به آن‌ها اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله دوم

دو  پارچ آب روی پیازها بریزید و چند دقیقه صبر کنید. عدس و لپه‌ای را که شب قبل خیساندید را به پیاز اضافه کرده و اجازه دهید خوب پخته شوند.

مرحله سوم

بعد از حدود یک ساعت، برنج و سبزی آش را به مواد قبلی اضافه کنید و تا پختن و جا افتادن کامل آش شلغم صبر کنید.

مرحله چهارم

نیم ساعت آخر پخت، گوشت چرخ‌ کرده قلقلی، شلغم ریز و نعنا داغ را به آش اضافه کنید. آب‌غوره، نمک، فلفل سیاه و گرد غوره چاشنی‌هایی هستند که می‌توانید طبق ذائقه خود به آش شلغم اضافه کنید.

انتهای مطلب/م.ع

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

بم خودرو

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x