خانواده
طرز تهیه بستنی یخی موهیتو در خانه؛ طعم نعنای خنک و لیموی تازه
برای تهیه بستنی موهیتو شربت نعناع و لیمو را آماده کرده، صاف میکنیم، در قالب میریزیم و پس از ۱۲ ساعت در فریزر، بستنی یخی موهیتو آماده سرو است.

در این مطلب از تلنگر به بررسی طرز تهیه بستنی یخی موهینو می پردازیم. در روزهای گرم تابستان هیچ چیز به اندازه یک دسر خنک و پرطراوت نمیتواند حالوهوای ما را تازه کند. بستنی یخی موهیتو با ترکیبی از طعم نعناع تازه، لیموی ترش و شیرینی ملایم، گزینهای بینظیر برای فرار از گرماست. این دسر خاص، برگرفته از نوشیدنی محبوب موهیتو، نهتنها طعمی متفاوت دارد، بلکه بسیار ساده و سریع در خانه تهیه میشود. در این مقاله، قدمبهقدم طرز تهیه بستنی یخی موهیتو را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید یک تجربه خنک و هیجانانگیز را به جمع تابستانیتان اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه بستنی موهیتو (برای 4 نفر)
آب | ۴ پیمانه |
شکر | ۲۵۰ گرم |
آب لیمو ترش تازه | ۸ عدد |
رنده پوست لیمو ترش تازه | ۸ عدد |
نعناع تازه | ۷ برگ |
طرز تهیه بستنی یخی موهیتو
- برای تهیه بستنی یخی موهیتو خوشمزه در ابتدای کار قسمت سبز رنگ لیمو ترش ها را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم.
- حالا گاهی شربت را هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند. زمانی که ذرات شکر کاملا حل شدند، رنده پوست لیمو ترش را به همراه نعناع تازه درون قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم شربت جوش بیاید.
- از لحظه ای که شربت جوش آمد اجازه می دهیم به مدت ۳ دقیقه بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه اجازه می دهیم شربت در فضای آشپزخانه به همان شکل بماند تا کاملا خنک شود.
- زمانی که شربت کاملا خنک شد، آنرا از صافی رد می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آب لیمو ترش تازه را به کاسه حاوی شربت اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
- حالا شربت را تست می کنیم و در صورت نیاز به آن شکر یا آب لیمو ترش تازه اضافه می کنیم. در ادامه درون قالب های بستنی چوب بستنی قرار داده و برای تزیین بستنی ها یک برگ نعنا درون قالب ها قرار می دهیم.
- در ادامه شربت را درون قالب ریخته، سپس قالب های بستنی را به مدت ۱۲ ساعت درون فریزر گذاشته تا بستنی ها کاملا منجمد شوند. پس از گذشت این زمان بستنی ها را از قالب خارج کرده و در روز های گرم سرو می کنیم.
نوش جان!