خانواده

طرز تهیه چتنی افغانی | ترشی معروف افغان ها را بشناسید

چتنی افغانی نوعی ترشی تند است که مردم افغانستان به آن علاقه زیادی دارند. در این مطلب طرز تهیه چتنی افغانستانی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش تلنگر؛ چتنی گوجه یک ترشی افغانی فوق العاده است. این ترشی تند و خوشمزه می تواند در کنار بولانی سرو شود. در ادامه میخواهیم به شما طرز تهیه چتنی افغانی ترشی محبوب افغان ها را معرفی کنیم.

چتنی گوجه که یک چاشنی فوق العاده برای غذاهای شما است، کامل کننده انواع غذا می باشد. شما می توانید در این بخش با طرز تهیه چتنی گوجه آشنا شوید. این چاشنی بسیار ساده تهیه می شود.

مواد اولیه در طرز تهیه چتنی افغانی برای ۴ نفر

گوجه فرنگی گوشتی ۱ کیلوگرم
فلفل سبز تند ۳ عدد
فلفل سبز شیرین ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
برگ جعفری ۱ پیمانه
سیر ۴ عدد
برگ گشنیز نصف پیمانه
سرکه انگور نصف پیمانه
برگ نعنا چهار ساقه
روغن زیتون یک سوم پیمانه
نمک به میزان لازم

طرز تهیه چتنی گوجه افغانی:

ترشی معروف افغانی

مرحله اول

برای داشتن این سس باید ابتدا گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، فلفل شیرین و سیر را به خوبی بشویید. قسمت های اضافی را جدا کرده و نصف گوجه فرنگی ها را درون میکسر بریزید.

مرحله دوم

در این بخش باید فلفل شیرین، فلفل دلمه ای و مقداری سیر را درون میکسر ریخته و خوب هم بزنید. سبزی های معطر را اضافه کرده و درون میکسر کمی هم زده تا با یکدیگر ترکیب شوند. بعد از اینکه مواد به طور کامل میکس و یکنواخت شد، کافی است و می توانید مواد را از میکسر خارج کنید ( به جای میکسر می توانید از رنده هم استفاده کنید).

مرحله سوم

به دلیل اینکه این ترشی ممکن است، آبکی شود باید نیمی از گوجه فرنگی ها را میکس کنید. تمام مواد میکس شده را درون ظرفی ریخته و فلفل های تند را نگینی خرد کرده و اضافه کنید. باقی مانده گوجه ها را نیز به صورت نگینی خرد کرده و به ظرف خود اضافه نمایید.

مرحله چهارم

در این مرحله از طرز تهیه چتنی گوجه باید نصف لیوان روغن زیتون، نمک و مقداری سرکه را با یکدیگر ترکیب نمایید. مواد را ترکیب کرده تا بافتی یکدست داشته باشند. بعد از یکدست شدن مواد آن را درون یک ظرف شیشه ای بریزید و روی هر شیشه را مقداری روغن زیتون ریخته درب شیشه ها را نیز محکم ببندید.

مرحله پنجم

این ترشی بعد از چند روز آماده است و می توانید در کنار غذاهای خود سرو کنید ( در صورت نداشتن زمان کافی برای چند روز صبر کردن برای آماده شدن چتنی می توانید به جای سرکه به آن آبلیمو اضافه کنید و فلفل دلمه را حذف کنید و بعد از آماده شدن همان موقع همراه بولانی میل کنید).

این ترشی را می توانید در یخچال نگهداری نمایید. طعم این ترشی عالی بوده و بسیار تند است. شما می توانید بنا بر ذائقه خود میزان ترشی و تندی این ترشی را تغییر دهید.

این ترشی در کنار انواع پلوها هم سرو می شود. شما این چتنی خوشمزه را می توانید با غذاهای سنتی مثل آبگوشت هم سرو کنید. این چتنی بسیار خوش رنگ و خوش طعم است.

انتهای مطلب

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۳ / ۵. تعداد آرا: ۲

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x