خانواده
طرز تهیه کیک تیرامیسو خانگی مرحلهبهمرحله | طعمی شبیه کافیشاپها
کیک تیرامیسو ترکیبی از طعم دلنشین قهوه و کرم پنیری است که با دستور سادهی خانگی میتوانید آن را دقیقاً مثل کافیشاپها آماده کنید.

در این مطللب از تلنگر قرار است طرز تهیه کیک تیرامیسو خانگی را بهصورت مرحلهبهمرحله یاد بگیرید؛ بهگونهای ساده اما حرفهای که نتیجهاش، دسر محبوب ایتالیایی در قالب یک کیک تمامعیار خواهد بود. آمادهاید دنیای طعم را فتح کنیم؟ اگر عاشق طعم تلخ و شیرین قهوه همراه با لطافت خامهای بینظیر هستید، کیک تیرامیسو همان دسر رؤیایی شماست! این کیک ترکیبی وسوسهانگیز از لایههای نرم کیک کاکائویی، شربت نسکافه و کرم پنیری سبک است که هر لقمهاش مزهای شبیه کافیشاپهای لوکس را به خانهتان میآورد.
مواد لازم برای تهیه کیک تیرامیسو خانگی
| مواد لازم | مقدار |
|---|---|
| تخم مرغ | ۳ عدد |
| شکر | ۱۵۰ گرم |
| روغن مایع | ۱۵۰ گرم |
| شیر | ۱۵۰ گرم |
| آرد سفید شیرینی | ۲۱۰ گرم |
| پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
| بکینگپودر | ۲ قاشق چایخوری |
| وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
| مواد لازم برای مرطوب کردن کیک | مقدار |
|---|---|
| شیر ولرم | ۱ پیمانه سرخالی |
| نسکافه | ½ قاشق غذاخوری |
| شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
| مواد لازم برای کرم پنیری | مقدار |
|---|---|
| زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
| شیر | ۲ پیمانه |
| شکر | ⅓ پیمانه |
| آرد شیرینی | ۲ قاشق غذاخوری |
| نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
| پنیر ماسکارپونه یا ویلی | ۱۰۰ گرم |
| وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک تیرامیسو خانگی
- برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغها را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود،
- سپس روغن را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید و بعد شیر را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید و همزن را کنار بگذارید.
- آرد، بکینگپودر و پودر کاکائو را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کردهاید، کم کم و طی سه مرحله به مایه کیک اضاف کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مایه کیک مخلوط شود.
- حالا قالب موردنظرتان را چرب کنید. بهتر است از قالبهایی استفاده کنید که تهش توخالی است. مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهاید، قرار بدهید تا بپزد.
- بعد از پخت، قالب را از فر خارج کنید تا خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید. صبر کنید کیک خوب خنک شود،
- سپس ترکیب شیر ولرم، نسکافه و شکر را با هم مخلوط کنید و روی کیک بریزید و تا کاملا به خورد کیک برود.
- حالا باید کرم روی کیک را آماده کنید. زرده تخم مرغ را همراه با وانیل، شیر، نشاسته ذرت، آرد و شکر داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت برسد.
- سپس اجاق گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا کرم از حرارت بیفتد و ولرم شود، سپس پنیر خامهای را به آن اضافه کنید و با همزن یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.
- حالا کرم آماده را روی سطح کیک بریزید و خوب پخش کنید و در آخر مقداری پودر کاکائو روی کرم الک کنید.
- کیک را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا حسابی خنک شود، سپس میل کنید.
نوش جان!












