بین المللی

واکنش عجیب انگلیس به درگیری ایران و اسرائیل + جزئیات کامل

نخست وزیر انگلیس خواستار جلو گیری از وقوع درگیری میان ایران و رژیم صهیونیستی شد.

به گزارش تلنگر؛ تخست وزیر انگلیس خواستار جلوگیری از جنگ بین ایران و اسرائیل شد. در ادامه گفت جنگ در خاور میانه باعث وقوع اختلاف قومی در انگلیس می شود.

استارمر که کشورش از متحدان نزدیک تل‌آویو است، نوشت: بریتانیا معتقد است که باید هر کاری که ممکن است برای جلوگیری از وقوع درگیری احتمالی میان ایران و اسرائیل انجام شود.

نخست وزیر انگلیس در ادامه یادداشت خود بدون اشاره به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در نقض حاکمیت ایران و همچنین علیه مردم غزه و لبنان و ترور رهبران حماس و حزب‌الله، حمله موشکی هفته گذشته ایران به سرزمین‌های اشغالی را «ظالمانه» خواند و مدعی شد: این حمله ما را به نقطه خطرناکی می رساند.

وی افزود: درگیری مستقیم ایران و اسرائیل پیامدهای مخربی برای مردم خاورمیانه و جهان خواهد داشت. از این‌رو، لازم است که همه طرف‌ها تمام تلاش خود را برای عقب‌نشینی از پرتگاه و جلوگیری از آن به کار گیرند.

کر استارمر در آستانه سالگرد آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در هشداری آشکار به صهیونیست‌ها گفت: آینده بهتر با آسیب رساندن، یتیم شدن و آواره کردن نسلی دیگر به دست نخواهد آمد.

او ادامه داد: جنگ غزه و ادامه درگیری‌ها این تهدید را به همراه دارد که کل منطقه را فرا بگیرد و به اختلافات قومی و فرقه‌ای در انگلیس دامن می‌زند.

استارمر با تاکید بر ضرورت راه‌حل ۲ دولتی برای حل مساله فلسطین تصریح کرد: تنها راه‌حل واقعی برای غزه، آزادی گروگان‌ها بدون هیچ قید و شرطی، آتش‌بس فوری و رفع تمامی محدودیت‌ها برای انتقال کمک‌های بشردوستانه است. اما این تنها گام‌های اولیه برای دستیابی به صلح و امنیت پایدار برای فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌هاست.

رئیس دولت انگلیس همچنین درباره وضعیت لبنان و ادامه حملات صهیونیست‌ها به بیروت خواستار بازگشت به «راه‌حل‌های سیاسی و نه نظامی» و اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان شد که در آن اقداماتی برای جدا کردن طرف‌های مقابل تعیین شده است.

انتهای مطلب/ ی.ر

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x