خانواده

طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده/ آسان و سریع

استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده از پلوهای قدیمی ایرانی است. معمولا همه به صورت روتین این پلو را درست می کنند. یکی از دلایل محبوبیت زیاد استانبولی، پخت سریع و آسان این غذا است.

به گزارش تلنگر؛ استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده، از غذاهای محبوب ایرانی است. استانبولی پلو به روش های مختلفی پخته می شود. که ما در این مقاله می خواهیم استابولی پلو با گوشت چرخ کرده را آموزش بدهیم.

استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده

از آنجایی که ایرانی ها علاقه خاصی به برنج و پلو دارند. در لیست غذاهای خود پلوهای مختلفی از جمله استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده وجود دارد. این غذا معمولا باب سلیقه همه افراد است و می توانید با خیال راحت این غذا را بپزید.

مواد لازم 

برنج ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
روغن به‌میزان لازم
سیب زمینی دو عدد متوسط
زعفران به‌مقدار لازم
نمک و فلفل به‌میزان لازم
زردچوبه و دارچین  نصف قاشق چای‌خوری
شور و شوق آشپزی   به‌مقدار زیاد

طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده

در این مرحله به آماده سازی مواد می پردازیم. شما اگر در این مرحله کار خود را به خوبی انجام ندهید، نمی توانید یک پلو خوب دربیاورید.

  • برنج را پاک و خوب بشوئید. به مدت ۲ تا ۵ ساعت خیس دهید.
  • سیب زمینی‌ها را پوست کنده و نگینی خرد و سرخ کنید.
  • پیاز را نگینی خرد و در ظرفی بر روی شعله گاز با کمی روغن، تفت دهید.
  • اکنون به پیاز، گوشت چرخ کرده را اضافه و تا زمان تغییر رنگ تفت دهید.
  • رب گوجه و ادویه‌ها را به سایر مواد اضافه کرده و کمی سرخ کنید.
  • حال سیب زمینی را به این مواد افزوده و کمی تفت دهید.

مرحله دوم: تفت دادن گوشت

در ادامه یک پیاز بزرگ را پوست بگیرید و به صورت خلالی ریز خرد کنید. داخل تابه کمی روغن ریخته و به همراه پیاز و زردچوبه کمی تفت دهید تا پیاز سبک شود. سپس گوشت را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود.

۳مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید. سیب زمینی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خوش رنگ شود. سپس پوره گوجه را اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا آب اضافی گوجه کشیده شود. می توانید برای خوش رنگ شدن از کمی رب نیز استفاده کنید.

۴مرحله چهارم: استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده

در ادامه برنج را روی حرارت قرار دهید و تا بجوش بیاید. کف روی برنج را بگیرید و بعد از نرم شدن آبکش کنید. کف قابلمه روغن و آب و نون قرار دهید و کمی برنج ریخته و کمی از مواد میانی و زیره و ادویه پلویی و مواد را هم بزنید به همین صورت ادامه دهید تا همه مواد هم تمام شود. استانبولی با گوشت چرخ کرده را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید و در انتها روی پلو کره بریزید.

نکات کلیدی در تهیه استانبولی پلو با گوشت چزخ کرده

استفاده از برنج مرغوب؛ بعضضی افراد علاقه دارند تا از برنج های پاکستانی و هندی استفاده کنند. اگر برای شما امکان دارد از برنج ایرانی یا خارجی با کیفیت در این پلو استفاده کنید.

گوشت چرخ کرده تازه؛ گوشت چرخ کرده اگر تازه باشد کیفیت بهتری را به شما می دهد. و غذای معمولا لذیذ تر می شود

رب خونگی؛ رب های کارخانه ای به اندازه رب های خانگی به شما رنگ و لعاب نمی دهند. پس اگر در خانه رب تهیه می کنید حتما از آن استفاده کنید.

انتهای مطلب/آ.ع

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

بم خودرو

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x