خانواده

طرز تهیه بوقلمون شکم پر شب کریسمس با فر

تهیه بوقلمون شکم پر شب کریسمس نباید پیچیده یا پردردسر باشد تا خوشمزه باشد، به موقع پخته شود، تا آخر در این دستور پخت با سایت تلنگر همراه باشید.

به گزارش تلنگر؛ برای دستور پخت آسان بوقلمون و همچنین مقرون به صرفه با سینه بوقلمون پر شده را توصیه می کنیم . اگر تاکنون بوقلمون نپخته اید، این دستور العمل آسان برای طرز تهیه بوقلمون شکم پر شب کریسمس با فر با لعاب عالی است. تراشیدن آن نیز آسان است زیرا استخوانی ندارد و زمان کمتری برای پختن آن نیاز دارید.

مواد مورد نیاز برای طرز تهیه بوقلمون شکم پر شب کریسمس

مواد لازم برای تهیه بوقلمون

بوقلمون ۴ کیلو گرم
بیکن رگه ای دودی ۲۵۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
رزماری تازه ، ریز خرد شده ۲۰ گرم
آویشن تازه ، ریز خرد شده ۲۰ گرم
پوست لیمو ۲ عدد
پوست پرتقال ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

چه سایز بوقلمون برای شب کریسمس بخریم؟

کوچکترین بوقلمونی که می‌توانید که خریداری کنید چیزی در حدود حدود ۲ کیلوگرم است که برای ۴ تا ۶ نفر کافی است. اندازه های بعدی بین ۳ تا ۴ کیلوگرم است که برای تعداد حدود ۶ تا ۸ نفر کافی می‌باشد.

به ازای هر نفر چند کیلو گرم بوقلمون نیاز داریم؟

  • ۴ کیلوگرم برای ۸-۱۰ نفر احتیاج است.
  • ۵ کیلوگرم برای ۱۰-۱۲ نفر احتیاج است.
  • ۶ کیلوگرم برای ۱۲-۱۴ نفر احتیاج است.
  • ۷ کیلوگرم برای ۱۴-۱۶ نفر احتیاج است.
  • ۸ کیلوگرم برای ۱۶-۸ نفر احتیاج است.
  • ۹ کیلوگرم برای ۱۸-۲۰ نفر احتیاج است.

طرز تهیه بوقلمون شکم پر شب کریسمس

چگونه بوقلمون شکم پر درست کنیم

مرحله اول؛ تهیه بوقلمون شکم پر شب کریسمس

مواد کره خود را در ظرفی بریزید و خوب با هم له کنید.

مرحله دوم؛ تهیه بوقلمون شکم پر شب کریسمس

هر قلوه ای را از داخل مرغ جدا کنید و بوقلمون را با رول آشپزخانه خشک کنید. پوست را از دو طرف از سینه ها جدا کنید.

مرحله سوم؛ تهیه بوقلمون شکم پر شب کریسمس

چگونه داخل بوقلمون را چر کنیم

نیمی از کره را به طور یکنواخت زیر پوست بمالید. بقیه را روی سطح پوست پخش کنید.

مرحله چهارم؛ تهیه بوقلمون شکم پر شب کریسمس

بوقلمون با گوشت بیکنبرش های بیکن را با دقت روی سینه بوقلمون قرار دهید. با فویل آن را بپوشانید و داخل فر بگذارید.

فوت و فن تهیه بوقلمون شکم پر شب کریسمس

ابتدا بوقلمون را وزن کنید تا زمان بندی خود را درست تخمین بزنید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

زمان پخت

با توجه به آژانس استانداردهای غذایی، شما باید بوقلمون خود را با این دستورالعمل ها بپزید:

۴۵ دقیقه به ازای هر کیلوگرم به اضافه ۲۰ دقیقه برای بوقلمون کمتر از ۴.۵ کیلوگرم زمان بگذارید.

برای هر کیلوگرم وزن بین ۴.۵-۶.۵ کیلوگرم ۴۰ دقیقه زمان بگذارید.

برای وزن بیش از ۶.۵ کیلوگرم به ازای هر کیلوگرم ۳۵ دقیقه وقت بگذارید.

درجه حرارت

از دماسنج گوشت خود برای اندازه گیری اینکه آیا بوقلمون شما پخته شده است یا نه استفاده کنید. همیشه ضخیم ترین قسمت گوشت  که معمولاً ران است، را بررسی کنید. زمانی که دمای آن در یکی از موارد زیر ثبت شود آماده خواهد بود:

  • در دمای ۶۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه
  • در دمای ۷۰ درجه به مدت ۲ دقیقه
  • در دمای ۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ ثانیه

آماده سازی بوقلمون برای شب کریسمس از قبل

اگر بوقلمون را فریز کرده اید از شب قبل آن را از فریزر خارج کنید و حداقل یک ساعت قبل از پخت آن را از یخچال خارج کنید.

تا ۲۴ ساعت قبل از آماده شدن برای پختن بوقلمون، تا مرحله ۸ دستور غذا را آماده کنید. روی آن را بپوشانید و یک شب سرد کنید، سپس صبح به طور معمول بپزید. به یاد داشته باشید که پخت یک بوقلمون سرد در یخچال ممکن است کمی بیشتر از بوقلمون دمای اتاق طول بکشد.

آب شدن چربی بوقلمون

نحوه سرو بوفلمون شکم پر

از قبل این را خوب برنامه ریزی کنید. بوقلمون ها پرنده های تنومندی هستند و مقداری از چربی ها ذوب می شوند. بوقلمون های بزرگ می توانند تا ۵ روز طول بکشد. اگر در حال پختن بوقلمون منجمد هستید، دستورالعمل بسته را از قبل بررسی کنید، اما بیشتر آنها نیاز به یخ زدایی دارند.

طبق دستورالعمل رسمی آژانس استانداردهای غذایی، بوقلمون را همیشه باید در یخچال یخ زدایی کنید تا دمای اتاق. برای جلوگیری از آلودگی متقابل و یخچال نامرتب باید آن را در ظرفی قرار دهید تا مایعی خارج شود.

اگر دستورالعمل ذوب را ندارید، حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت به ازای هر کیلوگرم برای آب شدن کامل زمان بگذارید. بوقلمون را از یخچال خارج کرده و حدود یک ساعت قبل از اینکه بخواهید آن را بپزید در دمای اتاق بگذارید. این کار از واکنش و جمع شدن آن در فر داغ جلوگیری می کند.

پاک کردن درون بوقلمون

اینها اساساً اندام بوقلمون هستند و معمولاً داخل پرنده در یک کیسه هستند، بنابراین شما فقط باید آنها را بیرون بیاورید. شما به آنها برای بوقلمون خود نیاز ندارید، اما اگر می خواهید بیشتر از این کار کنید، آنها برای طعم بیشتر در سس شما عالی هستند.

برای تهیه بوقلمون شکم پر شب کریسمس باید بگذارید که گوشت استراحت کند.

هنگامی که بوقلمون پخته شد، این کار را انجام دهید:

از فر خارج کنید وآن را در سینی آن بگذارید.

  • آن را در کناری در جایی که خیلی سرد نباشد در آشپزخانه قرار دهید.
  • پوشش فویل را نگه دارید.
  • یک حوله حمام تمیز یا چند حوله چای تمیز را روی فویل حلبی قرار دهید تا گرما را نگه دارد.
  • وقتی بوقلمون شکم پر آماده سرو شدید، آب میوه ها را داخل سس بریزید. (در صورت تمایل)
  • روی بشقاب بگذارید و حکاکی کنید.

تزئین بوقلمون شکم پر برای شب کریسمس

چگونه بوقلمون شکم پر را سرو کنیم

شما می توانید آن را به روش سنتی حک کنید، یعنی برداشتن پاها و بال ها و حک کردن در امتداد دانه های سینه. یا می توانید سینه ها را با بریدن کامل از لاشه و برش دادن آن روی تخته جدا کنید.

از یک طرف سینه شروع کنید و به صورت مورب به سمت پایین ببرید تا به مرکز برسید. برای پاها و بال ها، گوشت را حکاکی کنید تا به مفصل برسید، سپس انگشت شست خود را در شکاف قرار دهید و مفصل را بیرون بکشید.

پایان مطلب/س.آ

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x