طرز تهیه کباب تابه ای ترش خانگی با سس انار دلچسب
کباب جز غذاهای اصیل ایرانی است که در تمام نقاط ایران پخته می شود. در فرهنگ ایرانی انواع مختلفی کباب تابه ای وجود دارد که ما قصد داریم طرز تهیه کباب تابه ای ترش را به همراه سس انار گیلانی به شما آموزش دهیم.

به گزارش تلنگر؛ در طرز تهیه کباب تابه ای ترش بهتر است که از گوشت گوسفندی و گوساله استفاده کنید، البته با مرغ نیز می توان این غذا را تهیه کرد. شما اگر اهل غذاهای ترش و نونی هستید، پیشنهاد می کنیم برای یک بار هم که شده کباب تابه ای خود را با سس انار تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای ترش
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
پیاز رنده شده | 2 عدد |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
زعفران | به میزان دلخواه |
مواد لازم برای تهیه سس کباب تابه ای ترش
رب انار ملس | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز رنده شده | 1 عدد بزرگ |
سیر رنده شده | دو تا سه حبه |
گردو له شده | 3 قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب تابه ای ترش
خوشبختانه طرز تهیه کباب تابه ای در سریع ترین زمان ممکن است. این غذا را معمولا به همراه سبزی و نان سنگک سرو می کنند. اما شما می توانید با برنج نیز سرو کنید.
مرحله اول
گوشت ها را با ادویه و پیازهای رنده شده ورز می دهیم.
مرحله دوم
در تابه ای کره می ریزیم و کباب تابه ای را پهن می کینم. حالا کباب ها را داخل تابه برش می دهیم و اجازه می دهیم تا هر دو طرف سرخ شود. هم زمان که کباب ها را سرخ می کنید زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید تا جذب شود.
مرحله سوم
در تابه ای جدا پیازها را جدا نگینی خرد کنید و تفت بدهید.
مرحله چهارم
پیازها کمی سرخ شد، ادویه ها را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
بعد از ادویه ها دو حبه سیر رنده شده را با گردو آسیاب شده اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از گردو نوبت به رب انار و رب گوجه می رسد هم زمان هر دو را اضافه کرده و مخلوط می کنید.
مرحله ششم
حالا دو تا لیوان آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا پنج دقیقه بجوشد و بعد زیر سس را خاموش کنید.
مرحله هفتم
در مرحله آخر سس آماده شده را روی کباب ها می ریزیم و اجازه می دهیم سس با کباب برای یک رب با هم بپزند و بعد غذای شما آماده می باشد.
نکات مهم
۱ ـ تهبه کباب تابه ای با ترکیب گوشت گوسفندی و گوساله ای بهتر است، زیرا هم طعم خوبی دارد و نکته دیگر این است که دیگر کباب های شما آب نمی شوند.
۲ ـ زمانی که پیازها را رنده می کنید، آب آن را به طور کامل فشار ندهید و تنها آبی را که بعد از رنده شدن جمع شده را دور بریزید و پیاز را به همراه آب خودش به غذا اضافه کنید.
۳ ـ معمولا افراد از ادویه های منختلفی برای تهیه کبابا تابه ای ترش استفاده می کنند، اما شما حواستان باشد که همین ادویه های گفته شده را اضافه کنید زیرا طعم کباب تغییر می کند.
۴ ـ کباب تایه ای ترش اگر با کره یا روغن حیوانی سرخ شود بهتر است و از ریختن روغن زیاد پرهیز کنید، زیرا با این کار کباب شما روغن اضافی نخواهد داشت و قطعا طعم بهتری به خود می گیرد. همخچنین آب کباب نیز باعث می شود تا خوب بپزد.
۵ ـ رب انار معمولا از انارهای دون شده تهیه شده است و شما حواستان باشد که از رب اناری که سیاه و سوخته شده یا بوی ترشیدگی می دهد، استفاده نکنید. رب انار خانگی بهترین انخاب برای این غذا است.
۶ ـ زعفران در این کبابا نکته ی بسیار مهم یاست که باید رعایت کنید. اول از همه زعفران شما مرغوب و با کیفیت باشد و نکته ی بعدی غلیظ بودن زعفران است، زیرا زمانی که زعفران با آب و سس مخلوط می شود، رنگ خود را از دست می دهد. زعفران بیهتر است که با یخ آب شود و این بهترینم روشی است که ما به شما پیشنهاد می کنیم. ابتدا زعفران را خوب پودر کنید و بعد چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا آب شود. حالا می توانید زعفران ها را اضافه کنید.
سخن آخر
کباب تابه ای ترش بیشتر ذائقه مردم شمال کشور است زیرا با سس انار تهیه می شود. اگر شما هم اهل غذاهای ترش هستید یا به رب انار علاقه دارید پیشنهاد می کنیم با رب انار مرغوب این غذا را تهیه کنید. البته سبزی خوردن و ترشی را در کنار این غذا اگر سرو کنید قطعا لذت بیشتری خواهید برد.
انتهای مطلب/آ.ع