در طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه برای مهمانی
سالاد یکی از مواد غذایی است که در کنار غذای اصلی سرو می شود. حتی به عنوان یک وعده غذایی سبک هم شناخته می شود. سالاد ها با انواع سبزیجات درست می شوند.
به گزارش تلنگر؛ سالاد اندوزی یکی از سالاد های خوشمزه بین المللی است. این سالاد را حتی می توان جایگزین یک وعده غذایی کامل دانست.
مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی
مواد لازم سالاد اندونزی برای ۲ نفر | |
کلم قرمز | نصف ۱ عدد |
کلم برگ | نصف ۱ عدد |
ژامبون | ۱ پیمانه |
نخود فرنگی پخته | ۱ پیمانه |
هویج | ۳ عدد |
ذرت پخته | ۱ پیمانه |
آب لیمو تازه | ۱ عدد |
سس مایونز | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه
در ادامه یک طرز تهیه عالی برای درست کرد این سالاد خوشمزه به شما آموزش خواهیم داد:
مرحله اول:
در ابتدا کلم برگ سفید را با کلم قرمز را می شوییم. و آن را درون یک ظرف مخصوص رنده می کنیم.
مرحله دوم:
در این مرحله هویج را به خوبی می شوییم سپس با رنده درشت رنده می کنیم و داخل ظرف مئرد نظری که کلم را خورد کردیم می ریزیم.
مرحله سوم:
در این مرحله ژامبون را هم به صورت نواری خرد می کنیم. و آن را به ظرف حاوی کلم و هویج اضافه می کنیم. در ادامه نخود فرنگی و ذرت را به صورت آبپز می پزیم، سپس آبکش می کنیم و به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم:
در صورت تمایل می عتوانیم از کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی به صورت آماده کنیم. در ادامه آب لیمو تازه ری مواد سالاد می ریزیم.
مرحله پنجم:
در این مرحله سس مایونز را به همراه نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و باهم مخلوط می کنیم تا مواد مزه دار شود.
مرحله ششم:
پس از اینکه مواد را با سس ترکیب کردیم به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
انتهای مطلب/ ی.ر